Cupa Orca dă startul competiției pentru amatorii de înot

Asociaţia de înot „Clubul Orca” organizează în data de 29 noiembrie 2014 un concurs de înot în piscina olimpică a Complexului de nataţie „Politehnica” din Cluj-Napoca. „Cupa Orca” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediție.

Pentru această ediţie se vor organiza probele de 1500 m liber feminin și masculin, pe grupe de vârstă masters. Competiţia va începe la ora 10:00 și va dura aproximativ 3 ore.

Evenimentul va fi dedicat în special categoriilor „masters”, dar şi celor sub vârsta de 25 ani sau sportivilor de performanță.

„Clubul Orca” este prima asociaţie de înot amator din Cluj-Napoca şi adună sub numele ei 37 de membri, toţi practicanţi ai înotului de plăcere. Printre activităţile organizate cu succes de acest club se află şi competiţia „Traversarea Tarniţei”, un eveniment aflat deja la a opta ediţie, şi „Orca Spring Sprint”. Obiectivele clubului sunt transformarea concursului „Cupa Orca” într-un eveniment de anvergură internaţională şi de a închega un nucleu de înotători amatori, dar şi de performanţă la Cluj-Napoca.

Regulamentul şi formularul de înscriere se găsesc aici. Taxa de înscriere este de 20 lei pe participant și poate fi achitată direct în contul Clubului Orca afișat pe site, online cu cardul sau la fața locului.

Se vor premia trei locuri pe grupe de vârstă, la feminin și masculin.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu