Campionatul Naţional de tir cu arcul, la Oradea

Campionatul Naţional al României la tir cu arcul va reuni la Oradea, în perioada 13-15 septembrie, în jur de 90 de arcaşi de la diferite cluburi din ţară, competiţia fiind ultimul criteriu de selecţie pentru sportivi la campionatele mondiale, potrivit Agerpres.

Potrivit organizatorului Mircea Stroie, de la Clubul Sportiv Redpoint din Oradea, sportivii vor reprezenta diferite cluburi din Suceava, Iaşi, Bucureşti, Deva, Bacău, Braşov și așa mai departe.

Oradea a mai organizat de patru ori Campionatul Naţional de Tir cu Arcul în ultimii şase ani, unul dintre partenerii principali în acest an fiind Primăria Oradea, care a ajutat la achiziţia echipamentelor specifice pentru concurs.

„Primăria Oradea consideră că este de datoria instituţiei noastre să se implice în competiţiile sportive sprijinind evenimentele majore sportive din oraş” a declarat, în conferinţă de presă, viceprimarul Ovidiu Mureşan.

Campionatul va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 8.30, iar festivitatea de premiere va avea loc duminică, 15 septembrie, la ora 13.30, pe stadionul Universităţii Oradea.

Evenimentul sportiv este organizat de Federaţia Română de Tir cu Arcul, Clubul Sportiv Redpoint din Oradea, Asociaţia Judeţeană de Tir cu Arcul, cu sprijinul Primăriei Oradea şi al Consiliului Judeţean.

Distribuie:

Postaţi un comentariu