Baschet/ CSM, în faţa primului meci oficial din acest sezon

CSM Satu Mare îşi doreşte să debuteze cu dreptul în primul tur al Cupei României

CSM Satu Mare urmează să întâlnească, marţi, de la ora 18.00, pe Nova Vita Târgu Mureş, într-o partidă care contează pentru turul I al Cupei României.

Într-o formulă cu totul nouă faţă de sezonul trecut, când au terminat pe locul trei în LNBF, sătmărencele doresc să aibă un debut bun în noul sezon competiţional, care se deschide cu meciurile din Cupa României.

Sătmărencele întâlnesc în Sala LPS pe Nova Vita Târgu Mureş, echipă cu care s-au întâlnit şi anul trecut chiar în debutul Cupei României. Atunci câştig de cauză a avut CSM, care a mers mai departe după ce au învins în ambele tururi.

“După doar două partide de pregătire relaţiile de joc ale echipei au de suferit, aşa că meciul acesta de Cupă vine cam repede, dar chiar şi aşa ne dorim o victorie în partida de marţi. Totuşi, cel mai important pentru noi este debutul în campionat când vom evolua, pe 5 octombrie, în faţa celor de la CSM U Oradea. Sper să reuşim să închegăm, cât mai repede, o echipă competitivă.” ne-a declarat antrenorul Eles.

Lotul CSM pentru sezonul 2013-2014: Andreea Orosz, Eniko Laza (Tarţa), Monica Ivan, Anita Nagy, Diana Moldoveanu, Bianca Voica, Cristiana Cutaş, Mihaela Adi, Kortni Jones, Tabytha Wampler, Andra Neşte, Valentina Bolba şi Teodora Vasile. Antrenor – Petru Eleş, secund – Monica Ivan, preparator fizic – Gheorghe Fulop.

Programul complet al turului I din  Cupa României:

Sepsi Sfântu Gheorghe – SCM U Craiova

CSM U Oradea – Danzio Timişoara

U Cluj Napoca – Olimpia Braşov

CSM Satu Mare – Nova Vita Tg. Mureş

CSU Alba Iulia – CS Phoenix Galaţi

ICIM Arad şi CSBT Alexandria stau

Distribuie:

Postaţi un comentariu