Rezultatul necropsiei în cazul dublului asasinat: Criminalul le-a tăiat gâtul victimelor

Specialiștii capitalei au anchetat împrejurimile

În urma efectuării necropsiei celor două cadavre, în cauza de omor, care a avut loc marți dupa amiaza, în localitatea Aciua, comuna Pomi,  a rezultat faptul că bărbatul de 39 ani prezenta plagă tăiată înțepată penetrantă a gâtului cu secționare de vase sanguine, iar la examenul intern s-au constatat depuneri de funingină pe tractul respirator limba și mucoasa esofagului, care s-au putut produce în timpul vieții prin inhalare de fum. În ceea ce-l privește pe minorul de nouă ani s-a constatat șoc hemoragic ca urmare a unei plăgi tăiate profunde a gâtului cu leziuni de vase sanguine și de asemenea, fractură deschisă comunitivă cu dislocare a cutiei craniene cu dilacerare duro-cerebrală, care s-a putut produce prin loviri active repetate cu un corp dur cu suprafața relativ mică de impact putând fi și ea, cauza tanatogeneratoare.

 „În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor deosebit de grav“, susține Ana Petric, purtător de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Reamintim că o autoutilitară a fost descoperită aseară, incendiată pe raza comunei Pomi, judeţul Satu Mare. Poliţiştii au descoperit sub banchetele din spate cadavrele a doi bărbaţi ce prezintă multiple leziuni la nivelul capului. Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că există suspiciuni de omor.

Bistriţeanul omorât alături de fiul său pe un câmp din Satu Mare este Adrian Traian Blaga, asistentul pastorului bisericii Calvary Chapel din Bistriţa şi administratorul asociaţiei Începuturi Noi, care oferă asistenţă socială copiilor orfani sau abandonaţi de către părinţi din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Adrian Blaga, în vârstă de 39 de ani, pornise spre Satu Mare cu intenţia de a identifica o tabără pentru copiii pe care-i avea în grijă în cadrul Asociaţiei Începuturi Noi pe care o conduce. Era însoţit de fiul său în vârstă de 9 ani, Timotei, care de trei ani de zile practica luptele greco-romane la un club din Bistriţa.

 

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu