Senatorul PNL Cristian Bodea cere audierea în Parlament a patru miniştri privind mafia cerşetoriei

Senatorul Cristian Bodea / Sursa foto: pesurse.ro

Senatorul liberal Cristian Bodea a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Oradea, că va cere audierea a patru miniştri în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii, pe tema ‘mafiei cerşetoriei’ şi a ‘turismului infracţional’.

El a precizat că se referă la ministrul de Interne, ministrul Muncii, ministrul Afacerilor Externe şi ministrul Justiţiei. 

‘Voi face luni o petiţie prin care voi sesiza comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii, în care sunt secretar, unde voi prezenta această situaţie naţională şi europeană şi voi cere audierea celor patru miniştri. Ei sunt obligaţi să vină. Vrem să ne asigurăm că aceste ministere se ocupă concret de acest flagel’, a afirmat senatorul PNL ales în colegiul Aleşd-Beiuş.

Senatorul a criticat ‘incapacitatea’ Poliţiei Române de a-i combate pe evazionişti şi sutele de bande de cerşetorie-furturi ce terorizează Europa, el menţionând că potrivit datelor Europol sunt 240 de astfel de grupări care provin din România.

‘Poliţia Română nu este în stare să oprească maltratarea, mutilarea şi uciderea copiilor de către mafia cerşetoriei. Ce este în stare să facă, de fapt, Poliţia Română?! Care mai este rolul ei în statul român?! Doar să vămuiască şoferii pentru a strânge venituri la bugetul de stat?! Hai, atunci, să o privatizăm, aşa cum vor să facă şi englezii!’, a mai afirmat senatorul Cristian Bodea. 

Distribuie:

Postaţi un comentariu