PDL și PNL Cluj vor încheia un protocol pentru constituirea de noi majorități

Daniel Buda/ Foto: Dan Bodea

Conducerile PDL și PNL Cluj au avut la acest sfârșit de săptămână o întâlnire comună în cadrul căreia s-au discutat aspecte legate de constituirea majorităților de la nivelul Unităților Administrativ- Teritoriale din județul Cluj, anunțat președinții filialelor locale ale celor două partide.

Totodată, cele două delegații au stabilit ca aceste întâlniri să aibă loc periodic, urmând de asemenea a fi încheiat un protocol scris cu privire la colaborarea la nivel județean a celor douî partide. În urma discuțiilor, s-a constatat că există disponibilitate din partea ambelor partide de a constitui noi majorități PDL-PNL acolo unde este posibil, urmând ca acestea să fie materializate în perioada imediat următoare.

”Legat de situația din Consiliul Județean Cluj, delegațiile PDL și PNL au decis menținerea colaborării și implicit susținerea reciprocă în toate demersurile care urmează a mai fi făcute în vederea asigurării unei stabilități necesare unei guvernări eficiente în folosul clujenilor” se arată într/un comunicat de presă semnat de președintele PDL Cluj, Daniel Buda și președintele PNl Cluj, Marius Nicoară.

Distribuie:

Postaţi un comentariu