Horoscop weekend

Leu (23 iulie – 22 august)

Nu eşti de acord cu nişte schimbări care se produc la serviciu sau în afaceri. Trebuie să acorzi mai multă atenţie detaliilor. Începând de marţi, ai putea să faci nişte cheltuieli sau cadouri necesare. Ai grijă să te sfătuieşti şi cu persoana iubită.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti cam exagerat în ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită. Nici la locul de muncă nu ai stare. Încearcă să-ţi aduni gândurile, nu te preface că nu ai greşit cu nimic. Lucrurile se pot repara, dar depinde numai de tine.

Balanţă (23 septembrie – 23 octombrie)

Urmează zile bune pentru dragoste şi prietenie. Restabileşti o veche legătură cu o persoană pe care n-ai văzut-o de multă vreme. Financiar nu stai foarte bine, de aceea trebuie să fii precaut. Primeşti o invitaţie la o petrecere, poate nuntă.

 Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Au loc nişte schimbări la care te adaptezi mai greu. Marţi se pare că apar nişte probleme minore legate de bani. Miercuri va fi cea mai plăcută zi pentru relaţiile de dragoste. Până la sfârșitul săptămânii vei avea ceva de sărbătorit.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti un pic nesigur în ceea ce faci. Invidiezi pe cineva, posibil să spui nişte lucruri nelalocul lor. În schimb, zilele de miercuri și joi arată grozav pentru tine. Vineri 16 august încearcă să te abţii de la cheltuieli majore.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Apar unele răsturnări de situație pozitive în viaţa ta. La serviciu eşti capabil să faci lucruri importante, eşti apreciat şi înţeles. Încearcă să-ţi oferi şi un pic de odihnă. Familia şi prietenii apropiaţi simt nevoia să-şi petreacă cu tine sfârşitul de săptămână.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Crezi în ceea ce faci şi vrei să obţii mai mult. Intuiţia te ajuta, dar este de preferat să te sfătuieşti şi cu cei apropiaţi. Există un moment în care devii impulsiv, stăpâneşte-te dacă vrei să câştigi. Ai grijă de sănătatea ta.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Eşti ocupat cu o sumedenie de lucruri atât la serviciu cât şi acasă. Trebuie totuşi să-ţi faci un plan şi să te organizezi. Începând de joi, 15 august, te resimţi şi eşti tare obosit. Încearcă să profiţi de weekend, îţi trebuie odihnă.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este posibil să începi săptămâna cu nişte discuţii la serviciu care nu-ţi sunt pe plac. După data de 15 august, lucrurile se liniştesc, atmosfera devine prietenoasă. Încearcă să nu-ţi verşi nervii pe cei apropiaţi, trebuie să te comporţi normal.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Trebuie să te simţi liber, optimist, să spui ce gândeşti. Unii vor pune la îndoială ceea ce spui şi ce faci, dar în final vor vedea că ai avut dreptate. În săptămâna asta nu apar lucruri negative, aşa că trebuie să devii mai încrezător în tine.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

Începi săptămâna cu nişte îndoieli în ceea ce privesc sentimentele. Ceva nu merge bine, dar încă nu eşti sigur de motiv. Eşti un pic debusolat, dar nu faci niciun efort să îndrepţi situaţia. Trebuie să fii mai realist, mai practic.

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Îţi trebuie un pic de veselie, încearcă să râzi mai des. Un pic de răbdare cu cei din jurul tău nu strică. Relaţiile cu cei din zodia Taur şi Fecioara merg foarte bine. Cele mai bune zile ale săptămâni par a fi 15 şi 16 august.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu