Horoscop weekend

Fecioară
Claritate și imaginaţie sunt lucrurile care te stăpânesc în acest weekend. Vrei să faci unele eforturi pentru partenerul tău și asta e minunat. Ai prefera să faci unele lucruri neobișnuite care să fie apreciate. Urmează să iei o decizie care te va elibera.

Balanţa
Ai nişte idei interesante şi practice. Cineva ar dori să te influenţeze într-un anume mod. Ascultă de sentimentele tale; trebuie să faci ceea ce crezi tu nu alţii. În relaţiile sentimentale se pare că vei avea parte de mult noroc.

Scorpion
Ești foarte vesel şi eşti într-o stare de spirit bună în acest weekend. Ai încredere în intuiţia ta. Trebuie să încerci să te concentrezi pe relaţiile cu cei apropiaţi. Lucrurile stau mai bine când e vorba de sănătate. Mănâncă mai multe legume și fructe.

Săgetător
Sentimente nesigure te macină în acest weekend. Există unele lucruri pe care nu doreşti să le treci cu vederea. Îţi trebuie multă răbdare şi înţelepciune. Nu este momentul pentru a face schimbări mari. Încearcă să te relaxezi în aceste zile.

Capricorn
Au loc câteva schimbări în viața ta. Vei fi răsplătit pentru nişte eforturi făcute de tine. Încearcă în acest weekend măcar o dată să nu reproşezi nu şi viaţa ta va deveni mult mai plăcută. Succesul depinde numai de tine.

Vărsător

Nu exagera asupra lucrurilor şi nu insista în mod supărător. Ești un pic prea sensibil. Eşti nevoit să iei câteva decizii dure. Important este să nu laşi emoţiile să preia controlul. Stai calm și relaxează-te măcar în weekend.

Peşti
Eşti un pic agitat din cauza unui mesaj sau a unei veşti pe care o primeşti. Asigură-te că nu te grăbeşti să iei decizii pripite. Se pare că nu e ceva foarte important ci mai mult, o agitaţie. Un pic de relaxare şi alimentaţie sănătoasă te ajută.

Berbec
În weekend ai momente când știi cu adevărat să te bucuri de viaţă. Unii care se pretind prietenii tăi ar putea să fie invidioşi şi chiar să te bârfească. Nu lasa pe nimeni să-ţi influenţeze starea de spirit pozitivă. Petrece cu oamenii pe care îi iubeşti.
Taur
Profită de weekend şi mergi la o plimbare cu bicicleta sau la o plimbare pe jos. Toate lucrurile care se referă la relații și dragoste vor funcționa fără probleme. Uită de problemele de zi cu zi și gândeşte-te la alte lucruri mai vesele.

Gemeni
Nimic nu vine gratis, mai ales atunci când este vorba de bani și dragoste. Acest lucru nu înseamnă că vei ajunge în situații neplăcute. Dacă stai calm şi judeci lucrurile correct, totul va fi bine și apar şi soluțiile. Ai o stare de spirit pozitivă.

Rac
Cineva trebuie să-ţi spună că lumea nu e făcută numai din alb şi negru. Concentrează-te mai mult pe problemele tale, numai aşa vei avea de câştigat. Vor apărea aceste zile unele suișuri și coborâșuri ale vieţii. Nu-i face pe cei dragi să sufere.

Leu
De obicei eşti foarte realist, dar atenție atunci când este vorba de dragoste. Pot apărea nişte discuţii nu tocmai plăcute care te provoacă. Eşti foarte creativ însă. Dacă în dragoste weekendul nu e prea grozav, în schimb ai parte de multă sănătate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu