Horoscop, vineri, 6 septembrie

Fecioară

Ești plin de energie, dar neatent și distrat. Se pare că din punct de vedere financiar lucrurile se vor redresa întrucât, însă mai ai de așteptat până la o revenire mulțumitoare. Din punct de vedere sentimental ești un pic cam visător.

Balanță

Se pare că o să ai un week-end agitat, pline de evenimente care te obosesc. O veste cu privire la nişte bani te înveseleşte. Încearcă să te uiţi cu atenţie în jurul tău, eşti cam egoist. Ai grijă în week-end la ce mănânci. Eşti predispus la o indigestie.

Scorpion

Eşti plin de seninătate şi veselie. Îţi surâde norocul, se pare că ai o mare şansă financiară (poate la loto) Nu se ştie niciodată… Ai încredere în intuiţia ta. Pentru sănătate este de preferat să consumi mai multe legume și fructe.

Săgetător

EŞTI EPUIZAT PSIHIC ŞI AI NEVOIE DE ODIHNĂ. POSIBIL SĂ AI O ÎNTÂLNIRE PLINĂ DE FARMEC CU CINEVA DE SEX OPUS. NU ESTE MOMENTUL PERFECT PENTRU A FACE SCHIMBĂRI MARI. NU TE GRĂBI CU NIMIC ȘI PĂSTREAZĂ-ŢI CALMUL. NU UITA DE RELAXARE.

Capricorn

AI O ACTIVITATE CAM DEZORDONATĂ. ÎNCEARCĂ SĂ-ŢI ADUNI GÂNDURILE ŞI SĂ TE CONCENTREZI SPRE UN OBIECTIV PRECIS. VREI SĂ DOVEDEŞTI FAPTUL CĂ AI DREPTATE MEREU. UN PIC DE RELAXARE ÎN ACEST WEEK-END TE AJUTĂ SĂ GESTIONEZI LUCRURILE CU ÎNŢELEPCIUNE.

Vărsător

Primeşti o veste bună de departe. Trebuie să fii mai precaut şi să nu iei de bune orice informaţii sau păreri. Eşti prea critic cu cei din jurul tău, bazându-te pe informaţii neverificate. După week-end, urmează zile bune pentru dragoste.

Pești

ÎN WEEK-END TE BUCURI DE UN CADOU INTERESANT SAU O ÎNTÂLNIRE NEAŞTEPTATĂ. REZOLVI O PROBLEMĂ VECHE ŞI COMPLICATĂ CARE TE APASĂ DE MULTĂ VREME. EŞTI CALM ŞI ÎŢI PROPUI O SCHIMBARE INTERESANTĂ DE VIITOR. CREDE ÎN VISELE TALE, SUNT ŞANSE DE A LE REALIZA.

Berbec

O să ai unweek-end plăcut şi plin de varietate. Apar nişte cheltuieli care nu sunt neapărat necesare, dar care le faci fără să-ţi pese. Ai unele idei minunate şi apreciate. Sentimental ar trebui să te relaxezi un pic alături de persoana iubită.

Taur

Treci printr-o perioadă bună, chiar dacă nu spectaculoasă. Trebuie să ai grijă la cheltuielile pe care le faci. În week-end te întâlneşti cu nişte prieteni şi este posibil să faci noi cunoştinţe. Ai câteva idei interesante şi apreciate.

Gemeni

Te aşteaptă un week-end monoton. Totuşi te implici în multe lucruri mărunte care îţi fac o plăcere deosebită. Se pare că financiar urmează veşti foarte bune. Începi să devii mai încrezător în tine, lucru ce te ajută pe viitor.

Rac

ESTE POSIBIL SĂ PRIMEŞTI O VIZITĂ INTERESANTĂ. ÎŢI FACI NIŞTE PLANURI DE CĂLĂTORIE. EŞTI ÎNTR-O STARE DE SPIRIT BUNĂ. TOT ÎN ACEST WEEK-END PRIMEŞTI O VESTE EXCELENTĂ CE ÎŢI PROVOACĂ MULTĂ BUCURIE. SENTIMENTAL LUCRURILE MERG SPRE BINE.

Leu

Eşti cam pasiv şi fără mare chef de acţiune. Prietenii şi cei dragi vin cu nişte lucruri benefice şi surprinzătoare pentru tine. Ai încredere şi mergi pe mâna lor, te ajută în planurile tale de viitor. Zilele astea, eşti tentat să faci cheltuieli.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu