Horoscop, vineri, 30 august 2013

Fecioară

Mintea ta este setată pe planuri mari de viitor şi probleme importante. Eşti optimist şi entuziasmat de ideile tale, dar îţi lipseşte răbdarea să treci peste toate detaliile. Încearcă să nu te relaxezi când vine vorba despre detalii importante.

Balanţă

Apar noi oportunităţi de prietenie, asocieri plăcute şi interacţiuni sociale agreabile. Relaţiile personale sunt armonioase şi reconfortante. Din punct de vedere financiar, tranzacţiile merg ca pe roate şi e posibil să primeşti nişte beneficii materiale.

Scorpion

Mulţumirea de sine şi starea de bine te caracterizează în această perioadă. Te simţi destul de relaxat şi fără griji iar aceasta este un moment bun pentru vacanţe sau concedii. Eşti leneş, prea indulgent cu tine însuţi şi te aştepţi ca toate lucrurile să meargă aşa cum vrei fără niciun efort din partea ta.

Săgetător

Este posibil ca această perioadă să fie considerată ca frustrantă sau descurajantă pentru tine. Eşti extrem de sensibil la critici sau la impunerea unor limite şi restricţii în reasponsabilitatile tale. Te vei certa cu autorităţile şi vei striga la alţii care vor încerca să te îngrădescă în vreun fel.

Capricorn

Este o perioadă bună pentru a începe studiul, pentru comunicare cu persoanele mai tinere și pentru călătorii în interesul familiei. Ai grijă să te exprimi cât mai clar, pentru a nu fi greșit înțeles de partenerul de viață.

Vărsător

Dorinţa de plăcere şi afecţiune îţi este stimulată şi ar putea interfera cu munca sau situaţiile complicate în care trebuie să acţionezi cu curaj şi în interesul tău. Atitudinea şi starea ta de a fi sunt conciliante şi ai nevoie de dragoste în jurul tău.

Peşti

Oscilezi între stări de pasivitate şi acţiune. Aceasta ambivalentă te face să fii mai puţin eficient decât în alte ocazii. Emoţiile şi visele sunt turbulenţe, pline de nemulţumire şi inadecvare. Încearcă să nu ceri prea mult de la tine în acest moment. Eşti predispus bolilor şi la nivel emoţional, eşti uşor descurajabil.

Berbec

Este un moment bun pentru a călători, mai ales în locuri pe care nu le-ai mai experimentat, unde vei fi expus la idei noi şi diferite feluri de a privi lumea. Este favorizat studiul unor noi concepte; abilitatea ta de a înţelege idei abstracte şi dorinţa de a evolua intelectual sunt puternice acum.

Taur

În această perioadă se activează energiile ascunse şi eşti afectat foarte puternic de ele. Îţi aminteşti incidente şi evenimente la care nu te-ai gândit de mult. Eşti mânat instinctiv spre anumite lucruri deşi nu vei înţelege conştient de ce eşti atras către ele.

Gemeni

Uşile se deschid şi apar noi oportunităţi pentru a te dezvolta personal şi profesional. Orice iniţiativă sau acţiune pe care te simţi înclinat să o faci este posibil să ducă spre ceva pozitiv. Nivelul de energie este ridicat; este un moment bun pentru a face sport, în mod deosebit cele de echipă.

Rac

Este un moment propice pentru a-ţi deschide o firmă sau a construi o afacere. Ai curajul şi modalitatea să transformi viziunile în realitate. Te simţi excelent din punct de vedere fizic iar încrederea şi optimismul sunt la maxim, aşa că orice încerci să faci acum e posibil să-ţi reuşească.

Leu

Îţi sunt stimulate imaginaţia, fantezia şi dorinţa de a scăpa de realitatea înconjurătoare. Vei rezista cu greu stărilor de reverie, nostalgiei şi capriciilor. Te simţi norocos şi e posibil să fii foarte cheltuitor cu banii tăi.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu