Horoscop, marți, 3 septembrie

Fecioara

Esti în formă, iar relaţiile cu ceilalţi sunt excelente. Este un moment  bun pentru a privi propriile tale creaţii cu mai multă seriozitate. Ai probabil talent din naştere, nu-l irosi. Ai puterea de a obţine ceva extraordinar, dacă îţi pui creativitatea la treabă.

 

Balanţa

Azi sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, relaţiile de parteneriat şi cele de afaceri. Poţi să te bazezi pe intuiţie. Trebuie să te faci mai bine înţeles. Când vine vorba despre dragoste, trebuie să spui lucrurilor pe nume.

 

Scorpion

Se pare că primeşti o veste referitoare la o sumă mare de bani. Azi eşti într-o stare de instabilitate emoţională. Eşti nevoit să faci mai multe drumuri posibil o călătorie împreună cu partenerul de viaţă. Ai încredere în tine, nu te lasa influenţat.

 

Săgetător

Ceva deosebit din viaţa ta îţi va lumina ziua. Caută dragostea şi frumuseţea în cele mai simple lucruri. Relaţiile cu partenerul de viaţă pot avea de suferit dacă neglijezi rezolvarea unor probleme care depind acum exclusiv de tine.

 

Capricorn

Preocupat de problemele personale, ai tendinţa să-i neglijezi pe cei dragi. Un prieten solicită ajutorul într-o problemă financiară. Este timpul să-ţi asumi responsabilitatea pentru lucrurile pe care le vrei în viaţa ta.

 

Vărsător

Talentul creativ te poate ajuta să rezolvi problemele profesionale într-un mod original. Relaţiile sentimentale sunt în general bune, dar ai tendinţa să faci reproşuri nejustificate persoanei iubite. Poate că un pic de diplomaţie nu strică.

 

Peşti

Azi vei dezamorsa o situaţie tensionată de la serviciu sau dintre nişte prieteni. În plan sentimental însă, atitudinea ta e lipsită de curaj. Nu trebuie să te scuzi nimănui pentru ce simţi acum. Lucrurile se vor aşeza treptat.

Berbec

Zi favorabilă noilor proiecte. Posibil să câştigi nişte bani. S-ar părea că trebuie să pleci într-o călătorie sau delegaţie, iar partenerul de viaţă este nemulţumit. Ar fi bine să te gândeşti la o promisiune mai serioasă faţă de persoana iubită.

 

Taur

Eşti foarte ocupat şi nu ai cum să rezolvi atâtea câte ai pe cap. Eşti dificil şi nervozitatea te pune într-o situaţie neplăcută. N-ar strica să fii mai tandru cu partenerul de viaţă. Ai grijă să rezervi puţin timp şi pentru persoana iubită.

Gemeni

Azi e o zi dedicată problemelor sentimentale. Într-o asemenea zi trebuie să-ţi canalizezi toată dragostea şi afecţiunea spre o singură persoană specială. Dovedeşte că persoana este parte importantă a vieţii tale.

 

Rac

Se va rezolva o problemă mai veche a familiei. Eşti emotiv,  puţin confuz şi stresat. Nu poţi să ţii strânse în frâu emoţiile tale. Te poţi baza pe intuiţie însă. Este posibil ca inima ta să ştie lucruri pe care conştiinţa să nu le fi observat.

Leu

Este posibil să pleci într-o deplasare neaşteptată. Această călătorie se pare că este benefică. Ai succes pe plan social şi financiar. Reuşeşti să obţii o siguranţă a locului de muncă sau a afacerii în care eşti implicat.

 

 

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu