Horoscop, marți, 3 decembrie

Berbec

Vă faceţi remarcat în societate şi colaboraţi foarte bine cu cei din jur. Dorinţa de afirmare şi voinţa puternică va ajuta încheiaţi o afacere profitabilă, pe termen lung. Vă sfătuim, totuşi, să nu fiţi prea critic cu partenerul de viaţă.

Taur

Începeţi ziua plin de inspiraţie. Vă recomandăm să o folosiţi pe plan profesional şi în afaceri. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune dacă nu îi faceţi reproşuri nejustificate persoanei iubite. După-amiaza, vă vizitează un prieten care va cere un împrumut.

Gemeni

Dimineaţa sunteţi irascibil şi s-ar putea să vă purtaţi nedelicat cu persoana iubită. Vă sfătuim să vă controlaţi, pentru că riscaţi să provocaţi o ceartă. Folosiţi-vă potenţialul intelectual, care este la cote maxime astăzi!

Rac

Entuziasmul pe care îl arătaţi la serviciu vă poate atrage invidia unor colegi. S-ar putea să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, pentru că acordaţi prea multă atenţie serviciului. Încercaţi să clarificaţi cu calm toate neînţelegerile!

Leu

Din dorinţa de a obţine venituri suplimentare, riscaţi să neglijaţi relaţiile sentimentale şi să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Încercaţi să găsiţi o cale de mijloc între sentimente şi bani! Seara sunteţi invitat la rude, unde vă simţiţi foarte bine.

Fecioara

Este posibil să plecaţi într-o călătorie neprevăzută, care nu va bucură dar dacă plecaţi s-ar putea să aflaţi lucruri care vă vor folosi în afaceri. Profitaţi de acest moment favorabil! Puteţi avea succes atât pe plan social, cât şi material.

Balanţa

Sunt şanse să se producă evenimente neaşteptate, care marchează schimbări favorabile în viaţa dumneavoastră. Spre seară, luaţi o hotărâre importantă într-o problemă sentimentală. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia.

Scorpion

Aveţi şanse să obţineţi rezultate deosebite cu prilejul unei călătorii de afaceri. Vă sfătuim evitaţi discuţiile aprinse. După-amiaza reuşiţi să faceţi rost de nişte bani pentru a continua o lucrare în casă, începută mai demult.

Săgetător

Este posibil să aveţi probleme în relaţiile sentimentale dar şi pe plan financiar. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu vă grăbiţi. Vă puteţi baza pe sfaturile prietenilor apropiaţi. Analizaţi cu grijă lucrurile şi priviţi cu optimism viitorul.

Capricorn

Dimineaţa survin schimbări neprevăzute, care vă dau peste cap toate planurile. S-ar putea să aflaţi că trebuie să plecaţi într-o delegaţie, spre nemulţumirea dumneavostra. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi ceartă, pentru că nu aduce nimic bun.

Vărsător

Începeţi ziua cu entuziasm şi multă ambiţie. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Aveţi succes în societate şi colaboraţi foarte bine cu colegii. Nu faceţi nici o promisiune dacă nu sunteţi sigur că vă puteţi ţine de cuvânt!

Peşti

S-ar putea ca un prieten să vă reproşeze că nu vă plătiţi o datorie la timp. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să vă stabiliţi clar priorităţile. Până la urma sunteţi un om corect şi prietenii ştiu lucrul acesta. Nu refuzaţi ajutorul unei rude mai în vârstă.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu