Horoscop, joi, 29 august 2013

Fecioară

E posibil să mergi în vacanţă sau într-o călătorie cu un prieten. De asemenea, vei cunoaşte oameni importanţi sau influenţi. Te adaptezi cu uşurinţă la situaţii noi şi reuşeşti să rezolvi unele probleme importante. Intuiţia te ajută mult.

Balanţă

Este o perioadă pozitivă, mai ales când eşti susţinut de cei din jurul tău să reuşeşti în planurile importante pentru tine. Este posibil să ai realizări deosebite pe plan profesional şi social. Ai ocazia să obţii câştiguri financiare nesperate.

Scorpion

Beneficiile materiale sunt foarte posibile în acest moment. Posibil să pleci într-o călătorie neplanificată. Pare o deplasare în interes personal, dar care te ajută în activitatea profesională. Ai grijă la cheltuieli şi mai ales la cele neplanificate.

Săgetător

Eşti foarte ambiţios, plin de optimism şi entuziasm datorită planurilor pe care ţi le-ai făcut. Posibil să începi o afacere sau o colaborare de viitor cu şanse de reuşită. Totuşi ar fi de preferat să te sfătuieşti cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Te simţi nesatisfăcut cu ceea ce ai realizat până acum în viaţă. Din acest motiv eşti cam dezamăgit şi fără chef. În relaţiile sentimentale, ai grijă să-ţi exprimi clar ideile şi sentimentele, pentru a nu fi greşit înţeles de partenerul de viaţă.

Vărsător

O discuţie importantă cu cineva te poate duce la realizarea unui vis frumos. Încearcă să fii perceptiv şi deschis la aceste idei. Dacă reuşeşti să te concentrezi suficient şi să nu rişti exagerat, poţi obţine câştiguri financiare.

Peşti

Eşti foarte simpatic şi deschis. Capacitatea de comunicare te ajută să-ţi faci noi relaţii. E posibil să primeşti ceva frumos, lucru care îţi va face o mare plăcere. Pentru deciziile importante, ţine seama şi de părerile partenerului de viaţă.

Berbec 

Vrei să fii înconjurat de prieteni, să te simţi bine şi să savurezi timpul petrecut alături de ei. În relaţiile sentimentale vei avea parte doar de bucurii. S-ar putea să întâmpini mici dificultăţi pe plan financiar. Te poţi baza pe sprijinul unei persoane mai în vârstă.

Taur

Eşti plin de energie şi reuşitele în afaceri din ultima perioadă te determină să te gândeşti la o investiţie pe termen lung. Partenerul de viaţă şi un prieten de familie te susţin. Ai grijă să nu faci promisiuni pe care nu le poţi onora.

Gemeni

Eşti într-o formă intelectuală excelentă şi reuşeşti să oferi sfaturi utile prietenilor. Ai grijă să nu faci promisiuni pe care nu este sigur că le poţi respecta. Este recomandat să ai mai multă răbdare, în special cu membrii familiei.

Rac

Vezi acum că adevăraţii prieteni sunt, de fapt, tot cei mai vechi prieteni ai tăi. Te întâlneşti cu cineva din familie, o rudă mai îndepărtată poate, care îţi aduce veşti bune. Ar fi bine să te ocupi mai mult de problemele casei, pe care le-ai cam neglijat.

Leu

Vei fi împins de situaţie să faci mai multe lucruri deodată. Eşti optimist şi este posibil să vii cu idei sau planuri originale, care se dovedesc a fi folositoare. Cineva apropiat îţi propune să intri într-o afacere care este posibil să-ţi aducă beneficii importante.

 

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu