Horoscop, joi, 21 noiembrie

Berbec

Dimineaţa ai de făcut mai multe drumuri scurte, care îţi încurcă planurile zilei de azi. De preferat să amâni problemele dificile  şi care necesită o mare putere de concentrare. Eşti cam visător şi e posibil să nu rezolvi nimic.

Taur

Intenţionezi să începi o afacere, dar astăzi îţi lipseşte simţul practic. Mai bine să aştepţi câteva zile până lucrurile se limpezesc. S-ar putea să ai mici probleme de sănătate, trecătoare. După-amiaza ar fi bine să acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Gemeni

Trebuie să iei o decizie importantă pe plan sentimental, dar eşti nehotărât. Ar fi bine să ţii cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă. Evita certurile sau discuţiile aprinse şi contradictorii. Posibil ca orice ceartă să-ţi producă neplăcere.

Rac

S-ar putea să realizezi că planurile pe care le-ai făcut nu se potrivesc cu realitatea. Un prieten sau un coleg de serviciu te roagă să îl ajuţi într-o problemă de afaceri. După o zi tare agitată, seara îţi aduce un pic de linişte alături de cineva drag.

Leu

Dimineaţă eşti un pic confuz şi cam nehotărât. Încearcă să te concentrezi asupra problemelor urgente. Dacă vrei să faci cheltuieli mari, este indicat să te consulţi cu partenerul de viaţă. Ai grijă să nu faci promisiuni pe care nu eşti sigur că le poţi respecta.

Fecioară

Îţi cam lipseşte simţul practic azi şi ar fi bine să nu îţi asumaţi noi responsabilităţi. Eşti cam obosit şi stresat. În relaţiile sentimentale, ai grijă să-ţi exprimi clar ideile şi sentimentele, pentru a nu fi greşit înţeles de partenerul de viaţă.

Balanţa

Dimineaţa nu eşti prea bine dispus şi nu reuşeşti să te aduni. Eşti confuz şi poţi lua decizii neinspirate. Preferabil să nu îţi asumaţi nici un risc. Astăzi şansele de reuşita nu sunt de partea ta. Trebuie să te odihneşti şi să te relaxezi.

Scorpion

Se pare că nu ai spor la serviciu, pentru că eşti cam obosit. De preferat să eviţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi cu colegii. Spre seară este posibil să mergi în vizită la nişte prieteni, unde nu este exclus să întâlneşti pe cineva interesant.

Săgetător

Astăzi îţi lipseşte simţul practic şi poţi să iei decizii greşite. De aceea este de preferat să nu te implici în treburi importante. Acordă mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Sunt şanse să petreci o seară plăcută împreună cu persoana iubită.

Capricorn

Eşti visător şi ai tendinţa să neglijezi nişte probleme importante. Nu stai prea bine nici cu simţul practic.. O întâlnire cu prietenii te poate ajuta să treci peste aceste momente. Trebuie să te regăseşti şi să ai încredere mai multă în tine.

Vărsător

Azi eşti cam critic cu toţi cei din jur. Trebuie să eviţi discuţiile în contradictoriu cu colegii sau cu prietenii. Mai bine să te abţii de la comentarii. Spre seară s-ar putea să primeşti o vizită sau o veste care să-ţi aducă bucurie.

Peşti

Nu este o zi favorabilă examenelor sau întâlnirilor de afaceri. Te poţi baza pe sprijinul oferit de către o persoană mai în vârstă sau un prieten apropiat. Este de preferat ca azi să-ţi petreci mai mult timp alături de cei dragi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu