Horoscop 8 august

Leu (23 iulie – 22 august)

Este o zi în care inspiraţia şi ideile tale sunt excelente. Este motivul pentru care poţi să te apuci să faci proiecte de viitor atât la serviciu cât şi acasă. Posibil să ai nişte discuţii neplăcute cu partenerul de viaţă din cauza altor persoane.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Este o zi cu multe probleme de rezolvat. Eşti tentat să cheltui nişte bani fie pe un obiect mai scump fie pentru o excursie. Gândeşte-te bine înainte. Te înţelegi bine cu partenerul de viaţă. Trebuie să acorzi mai mult timp odihnei.

Balanţa (23 septembrie – 23 octombrie)

Este posibil să apară oportunitatea de a merge într-o călătorie sau excursie cu cineva apropiat, chiar iubit. Este un moment favorabil destăinuirilor şi sentimentelor. Ai idei originale, îţi sunt apreciate dar ţine cont şi de părerile celor din jurul tău.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Este o perioadă favorabilă pentru inițiative, idei şi planuri de viitor. Profită şi consolidează relaţiile sentimentale. Se pare că se amână plecarea într-o delegaţie sau excursie, lucru care-ţi oferă mai mult timp pentru rezolvarea unor probleme.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Te gândeşti să faci nişte schimbări în casă. Ar fi bine să te sfătuieşti cu partenerul de viaţă. Nu începe mai multe treburi deodată fiindcă s-ar putea să nu termini niciuna. Este posibil să primeşti o veste bună sau un cadou care te bucură.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Azi reuşeşti să faci rost de nişte bani. Îţi planifici nişte cumpărături importante, care ar fi de preferat să le faci împreună cu partenerul de viaţă. Eşti binedispus şi ai tendinţa să cheltui mai mult decât trebuie. Trebuie să te stăpâneşti.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Ai o zi aglomerată cu multe probleme de rezolvat. Eşti ocupat până peste cap, dar eşti mulţumit de realizările tale. Este posibil să primeşti un cadou sau o veste bună legată de casă. Sentimental lucrurile merg bine, n-ai de ce să-ţi faci griji.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Te preocupa nişte proiecte referitoare la casă. Primeşti nişte bani de la o persoană mai în vârstă, care încearcă să-ţi schimbe nişte opinii. Este posibil ca pe această temă să apară nişte discuţii neplăcute. Primeşti o veste care nu pare a fi pe placul tău.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Această zi poate să-ţi aducă o schimbare referitoare la locuinţă. Te preocupă nişte probleme mai vechi de familie. Partenerul de viaţă te va susţine şi este alături de tine. Poţi să ai încredere în intuiţia ta, vei lua decizii corecte.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

E posibil să primeşti o sumă mare de bani, neaşteptată. Te gândeşti să faci schimbări în casă, modernizări sau reparaţii. Atenţie la cheltuieli, acestea pot duce la o posibilă ceartă cu partenerul de viaţă.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

Azi, nu eşti în cea mai bună formă. Ar trebui să amâni deciziile importante sau cheltuielile mari. Este momentul să te preocupi de nevoile familiei. Alături de partenerul de viaţă îţi faci planuri de călătorie sau excursie.

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Astăzi, familia este pe primul plan. Intenţionezi să faci o investiţie importantă pentru casă. Atenţie la cheltuieli, ar fi bine să faci şi un pic de economie. Nu lua decizii fără a te consulta cu partenerul de viaţă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu