Horoscop 6 august

Leu (23 iulie – 22 august)
Ai un program foarte încărcat, cu multă alergătura. La serviciu eşti agitat. Se pare că îţi faci planuri pentru o călătorie sau excursie. Trebuie să dai mai multă atenţie familiei şi în mod special persoanei iubite.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Sentimental, azi poţi lua o decizie importantă. Poate fi vorba chiar de o cerere în căsătorie, logodna sau promisiuni foarte serioase. Din punct de vedere financiar, nu stai prea bine, dar lucrurile se vor rezolva favorabil.

Balanţă (23 septembrie – 23 octombrie)

Eşti preocupat de a porni o afacere sau o colaborare nouă la serviciu. Te gândeşti să nu mai faci cheltuieli în perioada următoare. Sunt şanse de reuşită dar cu un pic de efort. Ai grijă de sănătate, încearcă să te odihneşti un pic.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Este o zi în care nu eşti în forma ta obişnuită. Te face activ însă vestea că ai putea să primeşti o sumă importantă de bani. Nu trebuie să te grăbeşti cu cheltuieli care ţi se par urgenţe. Gândeşte-te de două ori, înainte de a lua o decizie.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Azi e o zi favorabilă unei investiţii importante. Poate fi vorba chiar de o locuinţă. Nu trebuie însă să te grăbeşti în a lua o decizie rapidă. Este important să te sfătuieşti cu cei apropiaţi. Nu trebuie neglijată relaţia sentimentală cu persoana iubită.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Azi eşti apreciat la serviciu de şefi. Rezolvi nişte probleme delicate spre mulţumirea colegilor. Este de preferat să nu faci investiţii sau cheltuieli importante. Mai bine să-ţi petreci seara, alături de persoana iubită.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

O veste importanta te pune pe gânduri şi-ţi va schimba planurile de viitor. Ţi se pare că lucrurile nu merg bine, eşti melancolic şi sensibil. Nu te lăsa copleşit, este doar o impresie de moment, lucrurile stau mult mai bine.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Ai toate şansele să te întâlneşti cu o persoană deosebită care îţi răscoleşte sentimentele. Este momentul favorabil pentru a lega o prietenie durabilă. Ai grijă să nu te copleşească însă, visele şi romantismul.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai multe idei originale și creative. Te gândeşti să porneşti o afacere dar din păcate nu-ţi ajung fondurile financiare. Dar e un moment favorabil cu şanse de reuşită. Este posbil să faci un împrumut, însă atenţie la gestionarea banilor.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Ai şanse să primeşti o ofertă neaşteptată pentru un loc de muncă interesant. Este posibil ca ajutorul să vină de la o persoană mai în vârstă. O vizită la un prieten spre seară, te va relaxa şi te va ajuta în a lua decizia corectă.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

Gândul la a începe o afacere nouă nu-ţi dă pace. Nişte discuţii cu cineva din familie, referitoare la afacere se pot concretiza printr-o asociere sau finanţare. Nu trebuie să te gândeşti la profituri imediate, ai un pic de răbdare.

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Ai o întâlnire neaşteptată, cu cineva care deţine afaceri importante şi care te ajuta în planurile tale de viitor. Trebuie să arăţi seriozitate şi pasiune în modul tău de gândire. Există şanse să se lege începutul unei afaceri interesante.

Distribuie:

Postaţi un comentariu