Horoscop 5 august

Leu (23 iulie – 22 august)

Ai şanse să se schimbe ceva la serviciu în bine sau să găseşti un loc de muncă bine plătit. Intuiţia te ajută să iei deciziile cele mai bune. În relaţiile sentimentale eşti prea visător, treci prin stări emoţionale care trebuie stăpânite.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Ai ocazia să faci o investiţie importantă pentru casă sau familie. Încearcă să judeci lucrurile corect, nu sub un impuls de moment. Eşti un pic sub presiune şi un sfat bun din partea unui prieten apropiat nu-ţi strică.

Balanţa (23 septembrie – 23 octombrie)
Problemele financiare continuă să fie o povară pentru tine. Te gândeşti la nişte oportunităţi de a câştiga bani, dar lucrurile sunt incerte. Este posibil ca sfatul unui prieten să-ţi fie de mare folos. Sentimental eşti norocos.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)
Eşti plin de energie, merită să termini tot ce ţi-ai propus. Problemele financiare, poate chiar nişte datorii, te cam apasă. Este posibil să ai nişte discuţii contradictorii la serviciu. Acasă încearcă să dai mai multă atenţie celor dragi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Ai şanse mari să prinzi un contract nou de colaborare sau un loc de muncă mai bun. Te simţi puternic şi te poţi baza pe intuiţie. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune. Mai multă atenţie în familie ar fi binevenită.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Apar o mulţime de probleme de rezolvat. Faci efortul de a înțelege lucrurile cât mai bine şi o să ai parte de discuţii sensibile. Termină lucrurile pe care le-ai început. De preferat să te consulţi şi cu partenerul de viaţă.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)
Intuiţia te ajută să treci peste nişte probleme apărute neaşteptat. Apar nişte veşti interesante, pot fi chiar oportunităţi de afaceri sau investiţii pentru casă. Simţi nevoia să te sfătuieşti cu cineva apropiat, dar eşti presat de timp.

Peşti (19 februarie – 20 martie)
În plan financiar nu stai grozav, dar este posibil să apară o variantă de câştig. Lucrurile nu funcționează așa cum vrei, nu dispera însă, efortul poate fi cu folos. Încearcă să te sfătuieşti şi cu persoana iubită.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Apar câteva probleme la serviciu care te nemulţumesc. Mare atenţie în relaţiile cu colegii să nu fii înţeles greşit. Ai multă treabă, organizează-te mai eficient. În plan sentimental stai bine, dar eşti cam visător.

Taur (21 aprilie – 20 mai)
Încrederea în sine te ajută să rezolvi o mulţime de lucruri, dar există şi riscul să uiţi de realitatea înconjurătoare. Atenţie la problemele financiare, eşti prea încrezător în succes. Sentimental, încearcă să fii mai afectuos.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)
Azi rezolvi nişte lucruri importante. La serviciu primeşti sarcini noi destul de dificile, dar te descurci. Încearcă să nu te superi şi să-ţi pierzi cumpătul. Relaţiile sentimentale nu trebuie neglijate, mai ales că pot apărea neînţelegeri.

Rac (23 iunie – 22 iulie)
Apare un proiect neaşteptat, care poate duce la o schimbare importantă. Încearcă să fii mai relaxat în relaţiile cu ceilalţi. Un pic de diplomaţie nu strică. Ai mai multă răbdare cu partenerul de viaţă, lasa ambiţiile şi încăpăţânarea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu