Horoscop 10 – 17 august 2017

Berbec

Ai momente când știi cu adevărat să te bucuri de viaţă. Unii care se doresc a fi prietenii tăi ar putea să fie invidioşi pe tine şi chiar să te vorbească de rău. Nu te lăsa  influențat de nimic, păstrează starea de spirit pozitivă. Petrece cu oamenii dragi.

Taur

Te poţi aştepta la o stare de agitaţie, de stres, mai mare ca oricând. Profită de weekend şi odihnește-te sau pleacă undeva la iarbă verde. Uită de problemele de zi cu zi și gândeşte-te la alte lucruri mai plăcute.

Gemeni

Nimic nu vine gratis, mai ales atunci când este vorba de bani și dragoste. Acest lucru nu înseamnă că vei ajunge în situații neplăcute. Dacă stai calm şi judeci lucrurile correct, totul va fi bine și apar şi soluțiile. Ai o stare de spirit pozitivă.

Rac

Doreşti linişte şi armonie în familia ta şi în căminul tău, de aceea nu laşi pe oricine să-și bage nasul. Vor apărea niște momente când vei spune că duci prea multe pe umerii tăi – mai ales că nimeni nu te întrece când e vorba de angajamente asumate şi respectate.

Leu

Pot apărea nişte discuţii nu tocmai plăcute care te provoacă. Nu le băga în seamă deloc. Tot ce ai muncit în ultima perioadă îşi arată acum beneficiile, deci vine vremea recompenselor. Dacă în dragoste weekendul nu e prea grozav, în schimb ai parte de multă sănătate.

Fecioară

Vrei să faci unele eforturi pentru a finaliza anumite lucruri sau proiecte mai vechi. Ai prefera să faci unele lucruri neobișnuite care să fie apreciate. Urmează să iei o decizie care te va ajuta să câștigi mai mulți bani în viitor.

Balanţa

Ai nişte idei interesante şi practice. Cineva vrea să te influenţeze într-un anume mod care însă nu prea îți este clar. Ascultă de vocea interioară,  trebuie să faci ceea ce crezi tu, nu alţii. În relaţiile sentimentale se pare că vei avea parte de noroc.

Scorpion

Ai încredere în intuiţia ta. Trebuie să încerci să te concentrezi pe relaţiile cu cei apropiaţi. Lucrurile stau mai bine când e vorba de sănătate. Ești foarte vesel şi eşti într-o stare de spirit bună în acest weekend.

Săgetător

Există anumite lucruri pe care nu doreşti să le treci cu vederea. Îţi trebuie multă răbdare şi înţelepciune pentru a gestiona situația care pare un pic complicată.  Nu este momentul pentru a face schimbări mari. Încearcă să te relaxezi în aceste zile.

Capricorn

Nu vine nimic fără muncă, de aceea trebuie să-ţi asumi serios sarcinile care apar. Dar vei fi răsplătit pe măsură, dacă ești tenace în tot ceea ce faci.  Succesul depinde numai și numai de tine. La sfârșit de săptămână,  câteva zile de liniște nu strică.

Vărsător

Ești un pic prea sensibil, de aceea nu exagera asupra lucrurilor şi nu insista în mod supărător. E posibil să fii nevoit să iei câteva decizii dure. Important este să nu laşi emoţiile să preia controlul. Stai calm și relaxează-te măcar în weekend.

Peşti

Asigură-te că nu te grăbeşti să iei decizii pripite. Se pare că trebuie să rezolvi o problemă, care te agită peste măsură. Nu e ceva foarte important ci mai mult, o agitaţie. Un pic de relaxare la sfârșitul săptămânii îți prinde bine.

Distribuie:

Postaţi un comentariu