Horoscop, joi, 12 septembrie

Fecioară

În ceea ce priveşte starea ta generală, se poate spune că vei beneficia de un bun echilibru energetic, acesta permiţându-ţi să rezolvi chestiuni dintre cele mai diverse. Ai putea profita de conjunctura acestei zile pentru a-ţi consolida relaţia cu partenerul de viaţă.

Balanță

În plan sentimental, lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine. Este posibil să apară unele discuţii cu prietenii sau familia care vor tensiona atmosfera. Dar cum traversezi o perioadă bună, lucrurile se vor rezolva fără probleme.

Scorpion

Azi e o zi perfectă pentru a te face remarcat. Nu trebuie, însă, să te laşi influenţat de orice zâmbet amabil. Relaţia cu superiorii se va îmbunătăţii într-o bună măsură. Clipele petrecute în compania partenerului de suflet te vor ajuta să te relaxezi.

Săgetător

Răbdarea îţi poate aduce multe avantaje. Starea ta generală va fi excelentă, aşa că nu vei avea probleme în a duce lucrurile la bun sfârşit. În cazul în care ai de susţinut o activitate intelectuală, nu trebuie să ai niciun fel de emoţii, căci inteligenţa şi inspiraţia se vor îmbina în mod fericit.

Capricorn

De energie fizică nu duci lipsă, dar nu prea reuşeşti să o foloseşti în mod eficient. Eşti cam impulsiv, cam agitat, ceea ce te-ar putea pune în situaţia de a avea neînţelegeri cu superiorii tăi. Spre seară primeşti o veste care te va entuziasma.

Vărsător

La serviciu se vor ivi tot felul de situaţii care te vor obliga la un efort deosebit. În anturajul tău apropiat vor fi dezbateri aprinse privind proiectele de interes comun. Totuşi, popularitatea de care te bucuri îţi permite să ai un cuvânt greu de spus.

Pești

Relaţia cu partenerul de viaţă are toate şansele să se îmbunătăţească. De asemenea, este posibil ca el să aibă o realizare de care vă veţi bucura împreună. Cineva din familie ţi-ar putea face o surpriză, se pare plăcută.

Berbec

Calmul şi prudenţa se cer a fi puse pe primul plan, altfel poţi fi angrenat în tot felul de conflicte. Activităţile intelectuale te favorizează în mod special, dându-ţi ocazia să-ţi pui în evidenţă calităţile. N-ar fi exclus să fii obligat să pleci într-o călătorie.

Taur

Apar nişte lucrări urgente la serviciu şi n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâi peste program. În plan sentimental vei avea unele nemulţumiri, dar nu este cazul să le discuţi deocamdată. Apar nişte evenimente neaşteptate.

Gemeni

Va trebui să munceşti din greu, dar apar rezultatele care te vor satisface. Din punct de vedere financiar, poţi spera la o reuşită. Sunt posibile probleme de sănătate pe fond nervos, aşa că ar fi bine dacă ţi-ai trece în program ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare.

Rac

Vei avea de rezolvat o mulţime de mărunţişuri, aşa că toată ziua vei fi într-o alergătură. Vei avea o zi destul de agitată din punct de vedere sentimental. N-ar fi exclus să apară ocazia de a te implica într-o aventură amoroasă, dar în această situaţie prudenţa trebuie pusă pe primul plan.

Leu

Problemele cu care te confrunţi la serviciu îţi ocupă gândurile şi timpul liber. O realizare importantă se va ivi pe neaşteptate. Reuşeşti să ai idei interesante si apreciate de cei din jurul tău. Te poţi baza pe intuiţie. Un pic de relaxare nu strică.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu