Mesajul unui medic de la Infecțioase: stați acasă!

Teodora Iacob

Imaginea unui medic de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca este distribuit intens prin social media. Teodora Iacob, lector universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie și medic specialist la instituția spitalicească menționată s-a fotografiat în echipament de protecție, cu un mesaj scris pe o coală A4 în mâini: „Eu stau la spital. Tu #staiacasa”.

În 24 de ore de la postarea imaginii, aceasta strâns peste 5000 de interacțiuni, dintre care peste 150 de comentarii de felicitări și încurajare. Iată câteva:

„Teo draga, sunt fata de la libraria pe la care mai veneai cateodata sa-ti iei carti. Vreau sa-ti transmit toate gandurile mele bune si sa stii ca atunci cand va fi sa revii, ai o carte din partea casei! ❤️? Ai grija de tine”

„Aceștia sunt oamenii din prima linie !!! Dar ei nu pot sa stea acasă, ca parlamentarii care fac teleconferințe, sau ca judecătorii, grefierele, etc. care au pensii speciale și pensionări timpurii… !!!”

„Toata energia mea pozitiva vine spre tine….prinde-o!!!?????? Putere multa si sa ramai sanatoasa!!! Dupa…..ne vedem la un tenis, ce zici????”

„Multumim din suflet pentru ce faceti! ?? Noi stam acasa! Cred ca e cel mai bun ajutor pe care vi-l putem oferi.”

Teodora Iacob este și o talentată muziciană. Puteți citi aici despre ea.

Postaţi un comentariu