Wireless la Grădina Botanică din Cluj-Napoca

Începând din această toamnă, principalul brand de lactate din Cluj, deţinut de compania Friesland Campina, susține Grădina Botanică din Cluj-Napoca, unul dintre cele mai importante obiective turistice și științifice clujene.  Unul din proiectele majore are ca scop acces gratuit la internet wireless pentru toţi vizitatorii Grădinii Botanice din Cluj-Napoca, grădina va deveni astfel singura din lume care va oferi această facilitate.

Compania olandeza va sprijini Fundația PRO WEST, cea care realizează activități de întreținere în cadrul Grădinii Botanice, şi în pregatirea unor proiecte, unul dintre acestea fiind ”Cluj for Christmas”, plantare tradițională de lalele în data de 26 octombrie, alături de 40 de studenți voluntari din Cluj.

Grădina Botanică „Alexandru Borza” a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a fost fondată în 1920 de profesorul Alexandru Borza. Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, Grădina Botanică a reușit să se dezvolte în timp atât ca obiectiv turistic clujean, cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității. Este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj și conține peste 10000 de specii de plante din toate colțurile lumii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu