Rectorul UBB, nominalizat pentru “International Adult and Continuing Education Hall of Fame”

Rectorul Universităţii Babeş-Bolyai, Acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, a inaugurat miercuri Campusul UBB din cadrul Institutului de Diplomaţie Culturală, de la Berlin.

Rectorul Universității Babeș-Bolyai,  Ioan-Aurel Pop a fost nominalizat pentru a deveni membru al prestigioasei organizații “The International Adult and Continuing Education Hall of Fame”. Ceremonia va avea loc în 19 noiembrie 2013 și va fi găzduită de “Walt Disney World Swan and Dolphin Resort” în Lake Buena Vista, Florida.

Din delagaţia care se va deplasa în Florida face parte şi  prorectorull UBB, Dan Lazăr, responsabil cu finanţarea şi programele europene.

În acest an, 14 personalități ale lumii academice internaționale vor deveni membri ai IACE Hall of Fame.  Nominalizările la IACE Hall of Fame au în vedere meritele pe care personalitățile respective le au în domeniul educației continue și a contribuțiilor științifice în domeniile lor de activitate. Evenimentul va fi urmat, în perioada 20-22 noiembrie, de o conferință internațională pe tema educației online, organizată de IACE Hall of Fame împreună cu Sloan Consortium.

Organizația “The International Adult and Continuing Education Hall of Fame” a fost fondată în 1995 de către profesorul Thurman J.White, la University of Oklahoma Outreach.

 

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Vasile says:

    Ce legatura are cu asta Dan Lazar?

Postaţi un comentariu