„Prințul bugetarilor”, Mircea Pop, relaxat la terasă, în prima zi de după „debarcare”

Mircea Pop, la o cafea, de vorbă cu senatorul Sorin Bota

Fostul director general interimar al Companiei Naționale de Drumuri Naționale și Autostrăzi din România (CNADNR), Mircea Pop, schimbat joi din funcție cu surle și trâmbițe, a fost văzut pe o terasă de fițe din centrul Clujului, flecărind jovial, la o cafea, cu senatorul de Maramureș Sorin Bota.

Afișând un ten bronzat perfect, cu nelipsiții ochelari de soare care îi acoperă jumătate din față, îmbrăcat într-o cămașă lejeră cu mânecă lungă și în pantaloni roșii, Mircea Pop avea mina unui prosper om de afaceri în vacanță. Cei doi au savurat preț de jumătate de oră o cafea, după care s-au ridicat și au plecat împreună.

mircea pop 2

Mircea Pop, clujean de origine, a fost „debarcat” joi din funcția de director general al CNADNR, anunțul demiterii fiind făcut de înșiși premierul Victor Ponta și ministrul marilor proiecte, Dan Șova. Schimbarea din funcție a lui Pop a survenit la doar câteva zile după ce presa a relatat că adcesta organizat pentru fiica sa o nuntă de jumătate de milion de euro în Italia, pentru festivitate fiind închiriat un castel.

Mircea Pop a fost supranumit „prințul bugetarilor”, dată fiind averea sa impresionantă acumulată ca slujbaș la stat. În continuare el a rămas cu o funcție importantă în CNADNR, fiind director general adjunct pentru proiectele cu finanțare externă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu