Holiday Parking Cluj – Fii fără grija mașinii tale atunci când pleci în călătorie cu avionul

Dezvoltarea din ultimii ani a Aeroportului Internațional Cluj Napoca, și ne referim aici la creșterea numărului companiilor care operează zboruri de la Cluj, a făcut ca una dintre problemele constante ale pasagerilor care călătoresc cu avionul să fie găsirea unui loc de parcare a autoturismului, pentru mai multe zile, în zona aeroportului.

O parcare privată, situată în imediata apropiere a Aeroportului Cluj, este disponibilă de doar câteva luni și este una dintre soluțiile celor care călătoresc cu avionul de pe aeroportul clujean, dar nu au unde să își lase autoturismul.

Holiday Parking Cluj este cea mai modernă parcare privată din apropierea Aeroportului Avram Iancu din Cluj Napoca. Situată la 1,4 kilometri distanță de aeroportul clujean, Holiday Parking Cluj dispune de 50 de locuri de parcare, cu posibilitate de suplimentare a acestora în caz de nevoie.

Parcarea privată din vecinătatea aeroportului Cluj, Holiday Parking Cluj, este deschisă non – stop.

Unul dintre avantajele majore ale Holiday Parking Cluj este acela că asigură gratuit clienților transferul până în incinta aeroportului, indiferent de ora la care este programat zborul.

 

”Am ales sa facem o parcare lângă aeroportul Cluj din dorința de a veni în sprijinul persoanelor care au zbor de la noi din oraș și care se întorc tot pe aeroportul nostru. De exemplu, daca sunt dintr-un județ învecinat și trebuie să se îmbarce din Cluj – Napoca, este incomod și stresant să călătorească cu mijloacele de transport public până în Cluj, în plus există riscul să apară întârzieri. De acum, toți acești pasageri pot să vină cu autoturismul, fără să aibă grija lui. Pe toata perioada când proprietarul lipsește, mașina este în deplina siguranta. Holiday Parking Cluj – parcare lângă Aeroport Cluj ofera clientilor cele mai bune și complete servicii de parcare privată din Cluj. În materie de siguranță dispunem de camere de supraveghere (cu posibilitatea clientului de a-si vedea mașina din orice colt al lumii), montate în așa fel încât toate mașinile aflate în parcarea noastră să fie monitorizate non – stop. Pe lângă camere de supraveghere avem și agenți de pază, totul pentru ca mașinile să fie 100% în siguranță”, spune proprietarul parcării, Horea Suciu.

 

La Holiday Parking Cluj parcare privată lângă aeroport Cluj, tarifele pornesc de la 25 de lei/zi, fiind negociabile pentru perioade mai lungi. Rezervarea se poate face direct pe site-ul Holiday Parking Cluj sau pe platforma parkvia.com.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Forate bun articolul, odata cu ofertele cu care vin cei de la Aeroportul din Cluj-Napoca tot mai multi oameni aleg sa plece in concedii cu avionul. Dar este o problema destul de mare ce fac cu masina? Unde o parchez? In parcare de la aeroport taxele sunt imense. De aceea au aparut multe parcari private in gurul aeroportului care ofera servicii de parcare, transefer la/dela aeroport, paza, siguranta si altele. Una din parcarile private pe care eu le recomand este Parcarea Good Park, la doar 5 minute de aeroport, ofera transfer pentru persoane inclus in pret, siguranta, paza si este deschisa NON STOP. Pe langa toate acestea la Parcare Good Park o beneficiati de cele mai bune preturi garantat. Indiferent de perioada pentru care aveti nevoi de parcare. Cel mai mic pret garantat fa-ti si tu o rezervare si convingete: https://parcare-aeroportcluj.ro/tarife-booking/

Postaţi un comentariu