Călin Mitică, în arest la domiciliu

Călin Mitică | Foto: Dan Bodea

UPDATE: Tribunalul Cluj a decis cercetarea lui Călin Mitică în arest la domiciliu.

Omul de afaceri Călin Mitică, proprietarul Transferoviar Grup şi Remarul 16 Februarie, a fost reţinut pentru 24 de ore, alături de alţi doi angajaţi ai săi – Kinga Mădărăşan, CEO Transferoviar Grup şi Adrian Ştefan, preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Remarul 16 Februarie.

Reţinerea are loc după ce DNA a efectuat, marţi, percheziţii la firmele deţinute de omul de afaceri Călin Mitică. Procurorii DNA îl acuză că a dat mită 550.000 de lei lui Toader Gavriş, director la CFR Călători, lui Georgel Mihuţ, directorul general al Salinei Ocna Dej şi lui Laurenţiu Seceleanu, director general al Regionalei CFR Galaţi. Ultimii trei au fost reţinuţi şi ei în cursul zilei de marţi.

Omul de afaceri Călin Mitică a mai fost cercetat, acuzat fiind că a încheiat contracte păguboase pentru CFR Călători, dar profitabile pentru compania Transferoviar Grup sau Remarul 16 februarie Cluj, însă el a fost achitat.

Presa a relatat, în ultimii ani, legăturile pe care omul de afaceri clujean le-a avut cu Vasile Blaga, liderul PDL, fiica acestuia fiind angajată la Remarul 16 Februarie Cluj.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu