Autorul dublului-asasinat din Bistrița-Năsăud s-a predat poliției

Ionel Brumă s-a predat la postul de poliție din Lunca Ilvei / Sursa foto: bistriteanul.ro

După opt zile de căutări prin toată Transilvania, pentru care au fost mobilizați sute de agenți, principalul suspect în cazul uciderii a două persoane în localitatea Sânmihaiul de Câmpie, a ajuns finalmente în arestul poliției. Acesta s-a predat în cursul dimineții de duminică, 18 august, la postul de poliție din Lunca Ilvei, localitate aflată la mai bine de 100 de km de locul crimei.

În data de 10 august, Bistrița-Năsăud era pusă față-n față cu o nouă crimă, la doar patru zile după ce pastorul Adrian Blaga și fiul său fuseseră uciși și incendiați în Satu Mare.

Ionel Brumă, principalul suspect, a descoperit că iubita lui, în vârstă de 28 de ani, avea o aventură cu un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani. Orbit de gelozie, cel dintâi i-a ucis pe cei doi amanți după care a dispărut fără urmă.

Două zile mai târziu, anchetatorii aveau să înregistreze primele progrese în această anchetă. O fetiță anunțase că a găsit într-o pădure scuterul cu care criminalul a dispărut imediat după săvârșirea crimei.

În ciuda unei masive mobilizări și amplasarea de filtre pe toată raza județului, suspectul a reușit să rămână în libertate până duminică, atunci când s-a predat la postul local din Lunca Ilvei. Potrivit bistriteanul.ro, inculpatul ar fi declarat că ultimele 8 zile și le-a petrecut prin păduri, ascunzându-se de poliție, că nu regretă fapta săvârșită și că a vrut să-și mai vadă o dată familia, motiv pentru care a venit în Lunca Ilvei.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, Ionel Brumă este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de omor deosebit de grav și violare de domiciliu, fapte pentru care riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 25 de ani.

Distribuie:

Postaţi un comentariu