SOPORULUI UNU – mai mult decât un complex rezidențial, o comunitate (A)

Clădirea Soporului Unu este un nou complex format din apartamente de diverse mărimi, potrivite pentru familii sau persoane care vor să se bucure de comfort și spațiu doar pentru sine. Majoritatea apartamentelor sunt dotate cu balcoane și terase foarte spațioase, unde fiecare își poate crea o atmosferă aparte.

Totodată, la parterul clădirii se vor afla toate magazinele necesare traiului de zi cu zi, dar și restaurante sau locații ce oferă felurite servicii. Spitalul privat aflat la mezanin va face posibilă investigarea oricărei probleme de sănătate în cel mai scurt timp, iar corpul de birouri, situat tot aici, oferă oportunități de muncă la doar un pas. În plus, parcurile și spațiul verde din jurul clădirii sunt destinate plimbărilor cu prietenii sau cu animalele de companie.

Complexul este construit după standarde înalte.

UN CARTIER PITORESC

Situate pe 10.000 mp în partea estică a Clujului, pe strada Soporului nr. 1-3, imobilul are 7 etaje, 150 apartamente, 21 spații comerciale, o clinică, 1500 metri pătrați de brouri, parcări subterane și supraterane.

Soporului Unu este conceput pentru a fi o comunitate prietenoasă cu pietonii, în care copiii se pot juca cât mai liber în parcul din spate. Schema de culori a fațadei clădirii prezintă nuanțe de bronz calme și pământii, pentru a susține atmosfera armonioasă.

LOC ÎN PRIMUL RÂND

Proiectul Soporului 1 este situat în așa fel încât are o vedere panoramică spre Complexul Sportiv Gheorgheni, cu intrare directă în complex peste râul Becaș, unde proiectul beneficiază de o promenadă pe toata latura râului.

MAI MARE, MAI BINE

Familia ta are nevoie de spațiu pentru a crește, pentru a avea libertatea de a se juca și pentru a avea grijă de treburile vieții de zi cu zi. Apartamentele cu 2 camere din Soporului Unu bifează toate aceste aspecte – poziție la etaj, vedere uimitoare la parc și mult spațiu. Casa ideală pentru familia ta.

DIVERSITATE

Soporului Unu ofera rezidenților 3 variante de imobile pentru familii de diferite marimi.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina complexului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu