Zumbathon caritabil în sprijinul copiilor dependenţi de dializă

Sute de clujeni sunt invitați să danseze pe ritm de zumba, duminică de la ora 12.00 în Piața Unirii, pentru copiii dependenți de dializă. Zumbathonul Caritabil WE ARE ONE – Luptăm pentru Viață, va dura două ore şi este organizat de Asociația pentru Solidaritate și Empatie ”Delia Grădinaru” și instructorii Zumba din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Primaria municipiului Cluj-Napoca.

Zumbathonul este organizat de două ori pe an de cei mai inimoși instructori de Zumba din oraș şi a devenit deja o frumoasă tradiție a Clujului. Intrarea la acest eveniment caritabil de excepție este liberă, însă toți clujenii care doresc să-i susțină pe cei 100 de tineri dependenţi de dializă vor putea face donații la fața locului în cutii special pregătite pentru această ocazie.

„Mulți dintre acești copii suferinzi nu se pot bucura de o vacanță, de care au parte copii sănătoși, pentru că sunt dependenți de un aparat de care depinde supraviețuirea lor, ei trebuie odată la interval de 48 de ore să se deplaseze într-o clinică de specialitate pentru a li se face tratamentul vital, hemodializa. Banii pe care îi vom strânge la acest Zumbathon le vor aduce bucuria unei tabere la mare pe care o așteaptă cu sufletul la gură, an de an. Acest eveniment minunat, pentru care le mulțumesc din suflet instructorilor Zumba îmbină în mod fericit mai multe elemente: mișcarea, recreerea prin Zumba, dar evident cel mai important lucru compasiunea și dărnicia față de o cauză profund umanitară. Sunt foarte bucuros că în acest an cu eforturi organizatorice majore vom reuși să aducem la eveniment un grup de 50 de copii și tineri dependenți de dializă care se vor bucura de atmosfera electrizantă, plină de energie pozitivă creată de Zumba dar și de afecțiunea cujenilor care vor veni, sper, în număr foarte mare în Piața Unirii, mai ales că timpul se anunță minunat”, a declarat Emanuel Ungureanu, președintele Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie „Delia Grădinaru”.

Acest eveniment caritabil va încheia cea mai lungă noapte din acest an pentru iubitorii Cluj Never Sleeps.

Postaţi un comentariu