Vitrina Advertising își extinde echipa de management

Cecilia Măruță, Ioana Căprar și Raluca Crișan

Echipa de management a agenției full-service Vitrina Advertising are, începând din acest an, trei noi membri: Ioana Căprar – Business Development Manager, Cecilia Măruță – coordonator al Departamentului Digital și Raluca Crișan – coordonator al Departamentului PR.

„Sunt foarte fericită că am reușit să întăresc echipa cu trei profesioniști cunoscuți în domeniu, care adaugă un plus important consultanței strategice, zonă tot mai solicitată de clienții noștri. Cu profesionalism și entuziasm, Ioana, Cecilia și Raluca s-au integrat deja foarte bine în echipă”, a declarat Mihaela Rus, directorul general al Vitrina Advertising.

Ioana Căprar este specialist în marketing şi comunicare și are o experiență de 13 ani acumulată ca director executiv în agenţii de publicitate şi digital marketing, marketing manager în companii din domeniul producției publicitare și apoi HoReCa, head of business development Romania pentru o companie internațională de web & social media mining și consultant de marketing pentru companii locale și naționale. Pentru un Cluj mai frumos, Ioana se implică voluntar în diverse proiecte, fiind vicepreședinta Boardului Director al Fundaţiei Comunitare Cluj.

Ioana Căprar

Ioana Căprar

Pasionată de comunicare online și offline, Cecilia Măruță are o experiență profesională de 17 ani și a lucrat la Cluj-Napoca și București în companii din industria publicitară, presă, IT și sectorul non-guvernamental. A fost implicată în coordonarea unor proiecte precum „Verde urban” și „Târgul verde”, fiind o susținătoare activă a campaniilor de responsabilitate socială. Cecilia are studii aprofundate în Filosofie și acreditări în Resurse umane și Management de proiect.

Profesionist cu 12 ani de experiență în comunicare, Raluca Crișan și-a început cariera în presă (Clujeanul, Ziarul Clujeanului şi Evenimentul Zilei), iar din 2008 s-a specializat în Relaţii publice. A fost implicată în proiecte de comunicare pentru Rombat, Asociaţia Berarii României, TIFF, Colours of Cluj, Electric Castle, Photo Romania Festival, Jazz in the Park, Târgul de Cariere etc. și acțiuni de voluntariat (Branding Cluj-Napoca, Lecturi urbane a la Cluj, TEDxCluj, Asociația Autism Transilvania). Este trainer autorizat şi doctorand în Sociologie.

Vitrina Advertising este o agenţie full service naţională. Compania are sediul în capitala Transilvaniei, Cluj-Napoca, şi o reprezentanţă în capitala ţării, la Bucureşti.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu