Turismul din Cluj, promovat prin Cluj Tourism App

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj, invită clujenii și turiștii interesați să utilizeze cea mai nouă și mai interactivă facilitate digitală de informare turistică a județului Cluj – aplicația Cluj Tourism App.

Aplicația nou lansată prezintă atracții, obiective și trasee turistice din județul Cluj și oferă informații despre unități de cazare, facilități gastronomice, posibilități de agrement, transport și alte servicii utile potențialilor turiști. Aplicaţia este disponibilă în cinci limbi: română, engleză, franceză, maghiară și germană şi poate fi descărcată gratuit, atât în format online, cât și offline.

„Lansarea acestei noi aplicații vine în completarea firească a ofertei de servicii și de facilități puse la dispoziția turiștilor de structura noastră de specialitate. Am convingerea că, alături de site-ul de promovare turistică clujtourism.ro și de utilizarea în acest scop a canalelor social media, această nouă facilitate va consolida prezența în mediul on-line a județului, cu consecințe favorabile în ceea ce privește creșterea numărului celor care aleg să ne viziteze” a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Aplicaţia este compatibilă cu noile telefoane de tip smartphone și cu device-urile tip tabletă care funcționează cu sistemele de operare IOS, Android și Windows Phone.

Aplicația Cluj Tourism se află în stadiul inițial de utilizare iar pentru optimizarea sa utilizatorii pot trimite observații, propuneri și sugestii. Aplicația a fost dezvoltată de SC Tourist Informator SRL şi a costat de 13.500 lei plus TVA.

Postaţi un comentariu