Toată rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi este deschisă circulației. Se circulă în condiții de ceață în 16 județe

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că la această oră nu este niciun sector de drum național sau autostradă închis ori cu circulația îngreunată din cauza fenomenelor meteorologice din România.

În ultimele 12 ore, la nivel național, s-a acționat cu 894 de autoutilaje și s-au folosit peste 5.200 de tone de material antiderapant pe rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale din țară.

”Avertizăm conducătorii auto că  în prezent se circulă în condiții de ceață în județele: Brăila, Ialomiţa, Argeş, Dâmbovița, Caraş-Severin, Vrancea, Iaşi, Neamț, Bacău, Vaslui, Botoşani, Galaţi, Gorj, Olt, Dolj și Prahova.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, se arată într-un comunicat al CNAIR.

Postaţi un comentariu