Sediul Serviciului de Permise și înmatriculări auto Cluj se mută lângă aeroport

Sediul Serviciului de Permise și înmatriculări auto de pe strada Albac, din cartierul Gheorghieni, se mută în clădirea Vămii, aflată pe strada Traian Vuia, în Someșeni.

”Avem o veste bună pentru locuitorii din mijlocul cartierului Gheorghieni, care ne-au semnalat în dese rânduri problemele cu care se confruntă datorită celor 300-500 de mașini venite zilnic la serviciul de permise și înmatriculări auto de pe strada Albac. Cu sprijinul Prefecturii Cluj și a Ministerului de Finanțe, vom reuși să mutăm acest sediu în Someșeni, în clădirea în care funcționează și Vama Cluj. Am găsit, deci, o soluție de bun simț și vom elimina din centrul cartierului o aglomerație nenecesară. Mutarea se va face în luna noiembrie”, a declarat astăzi Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Pentru a realiza mutarea sediului instituției, primăria a investit deja 90.000 de euro pentru amenjarea unei parcări, a unei treceri de pietoni, reamenajarea trotuarelor și amplasarea unei stații CTP sub podul de la Dezmir. De asemenea, în interiorul clădirii va funcționa un birou cu patru angajați ai municipalității, în care se vor putea plăti taxele pentru înmatricularea autovehiculelor, cetățenii nemaifiind astfel nevoiți să facă o deplasare lungă până la sediul primăriei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu