Se lucrează la un nou sens giratoriu, Calea Mănăștur- strada Câmpului

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Intersecţia Calea Mănăştur – strada Câmpului este reamenajată în aceste zile. Primăria anunţă că se lucrează la un nou sens giratoriu şi se realizează o bandă carosabilă suplimentară pentru efectuarea virajului la dreapta de pe strada Câmpului spre Calea Mănăștur.

„Lucrările au impus trecerea la reglementarea de circulație de sens giratoriu, ocazie cu care a fost oprită instalația de semaforizare a intersecției. Trecerea de pietoni de pe Calea Mănăștur a fost relocată din zona intersecției și a sensului giratoriu spre centru în apropiere de stațiile de transport în comun, cu aproximativ 50 m și a fost semaforizată. Toate aceste măsuri sunt semnalizate cu indicatoare rutiere și marcaje, pe lângă semnalizarea temporară pe perioada lucrărilor.

Rugăm participanții la trafic să manifeste atenție și prudență la circulația prin zonă și să se conformeze noilor reglementări de circulație, iar pietonii să folosească doar trecerea de pietoni semaforizată din  noua locație” se arată într-un comunicat al primăriei.

Postaţi un comentariu