S-a reînfiiţat sensul giratoriu de la intersecţia Oaşului-B-dul Muncii-Byron

Începând de azi, 8 iunie 2016, la intersecția străzilor Oașului-B-dul Muncii-Byron (intersecția supermarket Auchan) se va reveni, cu titlu experimental într-o primă fază, la reglementarea de circulație de sens giratoriu, anunşă primăria.

Astfel, se va păstra amenajarea geometrică existentă și se va completa cu separatori de sensuri care să delimiteze calea inelară de circulație pentru autovehicule, față de liniile de tramvai care taie insula centrală.

Au fost amplasate indicatoarele rutiere de presemnalizare și semnalizare sens giratoriu, inclusiv indicator de trecere de la circulația pe 2 benzi, la circulație pe o bandă, pe strada Oașului, la venire spre intersecție.

Măsura a fost implementată de Primăria Cluj-Napoca, în urma reanalizării împreună cu Inspectoratul de Poliție Județean și Politia municipiului Cluj-Napoca a situației circulației din zonă, ținând cont și de numeroasele solicitări ale clujenilor.

„Rugăm participanții la trafic și locuitorii din zonă să circule cu prudență, să se conformeze și să manifeste răbdare până la asimilarea noii reglementări de circulaţie”, se arată în comunicatul primăriei.

Cu această ocazie s-a instituit sens unic de circulație pe strada Byron, dinspre strada Oașului spre strada Sobarilor.

1 Comentariu

  1. GRIGORE spune:

    PARCA CARUL CU PROSTI LA CARACAL S-A RASTURNAT ,DAR SE PARE CA NICI DOMNII DIN PRIMARIA CLUJ -NAPOCA NU-S PREA ISTETI BA ESTE A TREIA OARA CIND FACE-TI SENS GIRATORIU IN FATA LA AUCHAN . CE DRACU SA VAI-A MAI VRETI N-AU FOST DESTULE ACCIDENTE? DOBITOCILOR VA JUCATI IAR DE-A SENSUL GIRATORIU BAS CIT DE PROSTI PUTETI FII SI CAPACUL L-A PUS SENSUL UNIC DE PE BYRON ”DASTEPTI EDILI ” PACAT CA NU-I I-A DRACU PE TOTI . SI EU CE FAC BA? LOCUIESC PE BYRON IN CAPATUL DINSPRE SOBARILOR ? MERG DE LA TERAPIA PINA LA SENBSUL GIRATORIU SI INTRU PE BYRON DIN CAPATUL CELALALT?? CHIAR CAprosti mai sinteti ba edilii lui peste prajit

Postaţi un comentariu