Detaliile care fac diferența între restaurante (A)

Industria HoReCa a fost puternic afectată de dinamica situației epidemiologice din ultimul an, iar concurența a devenit tot mai acerbă din dorința de a rezista cât mai mult pe piață. Cu toate acestea, întrecerea cu alți competitori are și o latură benefică deoarece ajută firmele să se dezvolte și să caute soluții pentru a atinge potențialul cel mai bun.
Pentru a reuși să se diferențieze, tot mai mulți manageri de restaurante, hoteluri și cafenele aleg să dedice o parte din timpul și atenția lor către cele mai mici detalii, pentru a le oferi clienților o experiență plăcută, astfel încât aceștia să revină în locație.
UNIKA, cel mai mare producător românesc de mape de meniu vine în ajutorul managerilor și patronilor din industria HoReCa și propune o gamă variată de mape de meniu, note de plată și diverse accesorii pentru restaurante, hoteluri și cafenele, menite să completeze experiența clientului din momentul în care acesta pășește în local și până achită consumația efectuată.
Cu atenție la detalii, UNIKA realizează modele diverse pentru a se potrivi cu brand book-ul fiecărei afaceri. Gamele de produse lansate asigură coerență din punct de vedere vizual și ajută afacerile să transmită către clienți care este povestea lor.

Gama Leatherlike

Gama Leatherlike este formată din Mapă meniu A4+ Leatherlike, Suport rezervat Leatherlike, notă de plată și mapă meniu cafenele A5+ Leatherlike, toate fiind realizate din piele PU de înaltă calitate cu aspect de piele naturală. Culoarea produselor variază în funcție de dorința clientului, acesta având posibilitatea de a alege între albastru, portocaliu, negru, verde și bordo.
Producătorii garantează rezistența ridicată pentru întreaga gamă, calitatea acesteia fiind unul dintre principalele avantaje. Produsele se potrivesc atât spațiilor închise, cât și teraselor, unde pot rezista razelor soarelui și chiar ploii datorită faptului că sunt impermeabile și lavabile. Impermeabilitatea lor este un avantaj și pentru curățare și dezinfectare. Datorită faptului că nu absorb apa, pot fi utilizate imediat după ce sunt șterse.

Gama Wood
Gama Wood se adresează persoanelor care își doresc un design simplu, versatil, dar totodată elegant. În această gamă se găsește Mapa Meniu A4+ Wood, Nota de plată cafenele Wood, Suport rezervat Wood, Mapa Meniu Cafenea A5+ Wood și Nota de plată Wood.

Distribuie:

Postaţi un comentariu