Como, 360 si Soft – 3 agende care vor face senzație în 2021

Aflându-ne în perioada în care agențiile de publicitate își caută promoționalele pentru sfârșitul lui 2020 și începutul lui 2021, îndrăznim să facem un pariu pe 3 agende care vor face senzație în perioada lor: agenda Como, agenda 360 și agenda Soft – din colecția de agende 2021 UNIKA, disponibile pe www.unika.com.ro

Agenda Como

Lacul Como este o muza din antichitate și până astăzi. În Evul mediu timpuriu, cronicarul și poetul Paulus Diaconus descria Lacul Como ca pe una dintre minunile naturii din Italia. Orice călător poate depune mărturie. Frumusețea și strălucirea lacului Como, indiferent de anotimp, ne ridică vibrația interioară și ne face să ne simțim mai inspirați. Aceeași misiune o are și agenda Como, o agenda care arată spectaculos, datorită materialului utilizat, a designului util și prietenos. O personalizare cu folio sau timbru sec poate pune culorile brandului în armonie cu strălucirea lacului Como. Agenda este potrivită persoanelor îndrăznețe, deoarece culorile sidefate ale copertilor dau o sugestie de curaj și aventura.

Din punct de vedere tehnic, agenda are formatul 16×22 cm, hârtie off set alba, 224 de pagini, tipar in 2 culori, harta României, cusătura perimetrală, semn de carte.

Agenda 360

Un model absolut nou în colecțiile UNIKA, agenda 360 se dorește a fi o, așa cum îi sugerează numele, o agenda completă. Dacă agendele clasice cu spirală dădeau aproape mereu impresia de rigiditate, acest lucru nu mai este valabil la agenda 360: este placută la atingere, este veselă și colorată, foarte confortabilă în timpul utilizării datorită faptului că este flexibilă la 360 de grade, și în același timp foarte stabilă pe orice suprafață. Coperta este flexibilă din piele PU, dublă față cu colturi rotunde, iar la palpare senzația este foarte plăcută, de material texturat. Deschisă sau închisă, agenda Como pur și simplu este încântătoare, și de aceea va fi sigur în topul preferințelor în sezonul care urmează.

Culorile în care se poate comanda sunt portocaliu, negru, verde și albastru.

 

Agenda Soft

New entry în colecția anului, agenda SOFT are calitățile unui produs vedetă. Având coperțile din piele moale, cu aspect catifelat, având închidere cu clapa magnetică, iar marginile finisate prin vopsire manuală, putem spune că agenda este de un rafinament special. Această agendă iese din categorie, fiindcă o putem considera deja un accesoriu fin de garderoba elegantă. Senzația placută la atingere este dată de o copertă buretată, din piele tip NUBUK. La interior veți avea plăcerea să descoperiți diverse buzunare foarte utile, pentru cărți de vizită de exemplu. Dacă vă doriți o agendă cu dichis, aceasta este alegerea perfectă.

Câteva date tehnice: format 16×22 cm, 344 pagini, bloc detașabil datat, hârtie off-set ivoire. Culori disponibile:  gri, bordeaux și albstru.

 

Agende și agende speciale

În loc de concluzie, agendele sunt de două categorii: agende și agende speciale. Agendele se găsesc în orice librărie, în supermarket sau chiar la benzinărie. Diferența între aceste agende și agendele speciale, este diferența dintre o uniformă și o ținută proprie. Agendele speciale, deși costa un pic mai mult decât agendele simple, acestea aduc infinit mai multe servicii, beneficii și – de ce nu – plăcere, acea plăcere simplă, de zi cu zi, pe care o căutăm cu toții.

Distribuie:

Postaţi un comentariu