Parcul Central va fi reabilitat. Untold finanțează lucrări de aproape 300.000 de lei

Foto:Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Parcul Central va intra în 16 august în reabilitare, după uzura intensă suferită în ultima perioadă, mai ales pe durata festivalului Untold. Organizatorii anunță că vor acoperi integral costurile de refacere a celui mai mare parc din oraș suportând lucrări în valoare de 282.000 de lei.

În același program de reparații intră și parcul din vecinătatea Hotel Sport. ”Primăria Municipiului Cluj-Napoca a stabilit necesarul lucrărilor de modernizare: pregătire teren și supraînsămânțare, fertilizare teren, înlocuire pavaj, înlocuire bănci, înlocuire rigole, înlocuire stâlpi de iluminat public, înlocuire coșuri de gunoi, plombare gropi etc. Costurile totale se ridică la suma de 282.354 lei și vor fi suportate integral de către organizatorii Untold. Lucrările vor fi efectuate de către RADP Cluj-Napoca și vor fi realizate în perioada 16 august – 15 septembrie 2017.

Mai mult decât atât, Untold își propune să investească anual în dezvoltarea și înfrumusețarea Parcului Central, să devină un exemplu și un catalizator pentru toți organizatorii de evenimente care folosesc parcul, invitându-i ca alături să contribuie anual în dezvoltarea și înfrumusețarea acestuia, astfel încât să devină unul din cele mai frumoase spații verzi și de relaxare din România” se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor festivalului.

Postaţi un comentariu