O companie din Orientul Mijlociu angajează 50 de însoţitoare de bord la Cluj-Napoca

Rsc Consulting recrutează 50 de însoţitoare de bord pentru compania de aviație Oman Air din statul Oman din Orientul Mijlociu.

Rsc Consulting, agenţie de plasare a forţei de muncă în străinătate, anunță un nou proiect de selecție de însoţitoare de bord la Cluj-Napoca, în vederea angajării a 50 de românce în cadrul companiei de aviaţie Oman Air.

Evenimentul de selecție cu angajatorul Oman Air va avea loc vineri, 20 Martie 2015, începând cu ora 8:00, la Hotel Ramada din Cluj-Napoca.

Cerințele obligatorii pentru candidate sunt vârsta minimă de 23 ani și maxim de 30 de ani, înălţime minimă 1.60 cm, greutate proporţională cu înălţimea, abilitatea de a înota, fluenţă în limba engleză (scris și vorbit), fără tatuaje, pierce-uri sau cicatrici la vedere.

Angajatorul Oman Air oferă tinerelor care vor fi angajate un salariu mediu lunar situat între 1.200-1.500 USD, transport gratuit către şi de la locul de muncă, cazare, uniformă gratuită, asigurare medicală şi asigurare în caz de accidente, 36 zile de concediu/an.

Rsc Consulting a derulat începând cu anul 2013 mai multe evenimente de selecţie de însoţitoare de bord, fiind angajate până acum 42 de românce în cadrul companiei de aviaţie Fly Nas din Arabia Saudia și recent, la începutul lunii martie, au fost angajate 29 de românce la compania de aviaţie Gulf Air din Bahrain.

Distribuie:

Postaţi un comentariu