Modificare de program a Seratei lirice La Palat

Foto: Dan Bodea

Opera Naţională Română din Cluj-Napoca anunță o modificare în programul Seratei lirice ce va avea loc miercuri, 20 august, de la ora 19.30, pe terasa restaurantului La Palat: din cauza unei indispoziții medicale a tenorului Cristian Mogoșan, recitalul susținut de acesta și tenorul Samuel Drohora va fi reprogramat pentru data de 3 septembrie.

Serata lirică de miercuri, 20 august, ce va avea loc în curtea interioară a Muzeului de Artă, va reuni alți doi artiști îndrăgiți de publicul clujean: soprana Nicoleta Maier și tenorul Sorin Lupu. O admirată solistă cu importante apariții atât pe scena operei, cât și la diverse manifestări culturale, Nicoleta Maier a câștigat un statut și mai special în urma premierei operetei ”Văduva Veselă”, a cărei eroină a fost. La rândul său, tenorul Sorin Lupu este unul dintre cei mai apreciați soliști români, cu un repertoriu ce include roluri principale în opere precum ”Rigoletto”, ”Carmen”, ”Boema” ori ”Traviata”, interpretate în țară și pe marile scene europene.

În deschiderea evenimentului vor interpreta tineri soliști invitați, membri ai Ansamblului Societății Internaționale de Studii Muzicale din Timișoara: Georgiana Necșa, Eugenia Gyuris și Cristian Covacs. Artiştii vor fi acompaniaţi la pian de Horea Haplea. Repertoriul seratei muzicale va cuprinde ariile unor opere celebre, precum și partituri din musical-uri îndrăgite de public.

Pentru bilete şi rezervări, doritorii pot accesa  www.lapalat.ro sau pot să telefoneze la 0733 336 555.

Distribuie:

Postaţi un comentariu