Luna decembrie este Luna Studentului, la expoziția „OUR BODY: Universul Interior”

Zilele de vineri din luna decembrie aduc reduceri speciale studenților clujeni, la expoziția „OUR BODY: Universul Interior”. Studenții care urmează cursurile celor mai importante instituții de învățământ superior din Cluj-Napoca vor putea achiziționa bilete la prețul de 20 lei, pe baza carnetului sau a legitimației de student, vizate pe anul 2015-2016, conform calendarului de reduceri:

  • vineri, 4 decembrie – Ziua Studentului Economist (Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor);
  • vineri, 11 decembrie – Ziua Studentului Comunicator (Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării);
  • vineri, 18 decembrie – Ziua Studentului UTC-nist (Universitatea Tehnică Cluj-Napoca).

Citiți și: În culisele celei mai controversate expoziții din lume: „OUR BODY: Universul Interior”

Biletele reduse pentru studenți vor putea fi achiziționate doar de la casa de bilete de la intrarea în expoziție (Iulius Mall Cluj).

Prin intermediul acestei campanii, organizatorii expoziției „OUR BODY: Universul Interior” doresc să crească interesul studenților pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă de importanța alegerilor cotidiene. Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților.

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” este găzduită de Iulius Mall Cluj până pe 29 decembrie inclusiv într-un spațiu expozițional special amenajat, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00 (la ora 21.00, are loc ultimul acces).

Biletele se pot cumpăra la intrarea în expoziție, online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Postaţi un comentariu