În așteptarea verii, Aeroportul Internațional Cluj anunță reintroducerea cursei Cluj-Constanța

Foto: Dan Bodea

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a anunțat anunță reluarea zborurilor directe spre Constanţa, începând din luna iunie 2022.

În data de 20 iunie 2022 va avea loc primul zbor din acest an pe ruta Cluj-Constanța de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Cursele vor fi operate de către compania aeriană Blue Air. Vor exista 3 curse pe săptămână, în zilele de luni, miercuri şi vineri, după cum urmează:

Destinația Debut rută Zile de operare Program de operare
Constanța (CND) 20 iunie 2022 Luni, Miercuri CLJ 14:45 – CND 15:50
CND 19:30 – CLJ 20:35
Vineri CLJ 19:20 – CND 20:25
CND 21:10 – CLJ 22:15

Anul trecut zborurile spre Constanţa erau operate cu 2 frecvenţe pe săptămână.

Reluarea zborurilor spre Constanța este un moment așteptat de mulți pasageri, pentru că este o destinație tradițională, iar decizia companiei Blue Air de suplimentare a frecvenţelor de la 2 la 3 zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internaţional Cluj confirmă interesul crescut al pasagerilor pentru legătura aeriană cu litoralul Mării Negre.  Totodată, creșterea traficului turistic este una din prioritățile Aeroportului Internațional Cluj, iar zborurile spre Constanţa. aduc o conectivitate excelentă şi rapidă pasagerilor care aleg să susțină turismul autohton, contribuind totodată la dezvoltarea relațiilor turistice și economice naţionale”, a declarat  David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj

Distribuie:

Postaţi un comentariu