În 2018, 15.000 de clujeni au făcut aproape 600.000 de ore de mișcare și au ars 300 de milioane de calorii

Un studiu realizat de către compania 7card arată că, în 2018, clujenii au ars 300 de milioane de calorii și făcut aproape 600.000 de ore de mișcare, ceea ce însumează 24.000 de zile și nu mai puțin de 65 de ani.

Ziua de luni, între orele 17.00-18.00, a fost preferata clujenilor pentru a se distra pe terenul de sport sau în sălile de fitness, ori pentru face pilates, kangoo jumps, TaeBo, yoga sau cycling/spinning.

Nu mai puțin de 15.000 de clujeni au folosit anul trecut 7card, cardul oferit de angajatori pentru a se relaxa după orele de program la activități precum dans, escaladă, squash, fitness,, aerobic sau yoga.

Ccompaniile cu cei mai multi abonati 7card din Cluj: software & services, automotive & components, bănci, outsourcing și sectorul public.

Top 5 cele mai active industrii, adică cele mai multe companii care le ofera angajatilor 7card în Cluj-Napoca activează in: software & services, retail, sectorul public, consultanță și servicii profesionale

Potrivit studiului realizat pe cei 15.000 de clujeni care au folosit anul trecut 7card, portretul abonatului arată astfel:

femei 42%, bărbaț 58%

– varsta medie – 30 de ani

vârsta cu cele mai multe vizite la centrele de relax și sport – 28 de ani

– cel mai tânăr posesor de 7card are 4 ani

– cel mai în vârstă – 65 ani.

După București, unde sunt 40.000 de abonați, Cluj-Napoca este orașul cu cea mai mare ofertă de relaxare și sport raportată la populație – 27 locații / 100.000 locuitori.

”20 la sută dintre abonații activi 7card la nivel național sunt din Cluj, și asta ne confirmă previziunile noastre că aici putem crește. Ne-o confirmă fluctuația bazei de utilizatori și dinamica creșterii abonaților activi. Îmbunătățim constant oferta noastră și încurajăm mereu angajatorii sp susțină o parte cât mai mare din prețul abonamentelor oferite angajaților, și pentru asta acordăm reduceri substanțiale”, declară Andrei Crețu, membru fondator al 7 card.

”Ne considerăm ca fiind ceea ce se cheamă ‘spiridușul responsabil, și asta pentru că am înțeles responsabililitatea pe acest drum pe care am pornit în urmă cu 8 ani. Am reuși în ceea ce ne-am propus, astfel că am devenit cel mai mare furnizor de activități de relax&sport oferite oamenilor prin intermediul angajatorilor. Avem o dorință constantă de a dezvolta ceea ce facem, pentru că ne dorim să ne păstrăm poziția de lider pe piață în acest sector. Dorim, și am reușit deja în mare parte acest lucru, să ne îndreptăm atenția nu doar asupra marilor companii, ci și a firmelor care numără sub 150 de angajați.”, a declarat Dan Moraru, director comercial al 7 card.

7 card estimează o cifră de afaceri de 10 milioane de euro pentru 2019, comparativ cu anul trecut când cifra era de 7 milioane de euro, și deservește nu mai puțin de o mie de angajatori din 56 de orașe din țară.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu