GIB Cluj dă „Click pe TINEri” în cadrul unei școli de vară inedite

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Școala de vară, „Click pe Tineri”, organizată de Grupul de Inițiativă Basarabeană (GIB) Cluj, al cărei subiect principal este managmentul organizațiilor nonguvernamentale, va avea loc în perioada 21 – 27 august 2017, la Covasna.

Școala de vară își propune să reunească 60 de studenți din mediul universitar român, cu scopul de a-i familiariza cu alcătuirea structurală și funcționarea internă a unei organizații nonguvernamentale.

Participanții vor avea parte de traninguri, în cadrul cărora vor afla mai multe despre structura internă a unui ONG și departamentele care-l ajută să funcționeze eficient. Aceștia vor fi implicați în ateliere de Proiecte, Resurse Umane, Comunicare și PR, precum și Fundraising, iar la final vor putea exersa simulând realizarea unui proiect, prin alegerea unei teme ce va fi desfășurată și elaborată sub forma unei schițe de proiect.

„Pe parcursul a 11 ani de activitate GIB Cluj este beneficiar al finanțărilor statului român, astfel noi reușim să integrăm basarabenii într-o societate democrată și să facem un transfer de expertiză bilaterală spre Republica Moldova. În acest an, Grupul de Inițiativă Basarabeană, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, lansează prima ediție a proiectului „Click pe Tineri”, a declarat Andrei Harin, președinte GIB-Cluj.

Selecția participanților se va realiza pe baza formularului de înscriere. Toți cei interesați îl pot completa accesând linkul.

Grupul de Inițiativă Basarabeană este o organizație non-guvernamentală, apolitică, nonprofit, cea mai importantă entitate de reprezentare a studenților și elevilor din Republica Moldova care-și fac studiile la Cluj și funcționează conform principiilor democratice. 

Postaţi un comentariu