EXIT POLL IRES, ora 21.00, pe Transilvania Reporter

Transilvania Reporter va prezenta estimarea rezultatelor primului tur al alegerilor prezidențiale așa cum reiese aceasta din exit poll-ul realizat de Institutul Român pentru Evaluare și Strategie – IRES.

Rămâneți alături de noi pentru a fi primii informați cu privire la candidații care vor ajunge în turul II.

 

IRES realizează, pe toata durata zilei de vot, sondaj la ieșirea de la urne.

Operatorii IRES se află la ieșirile din toate cele 352 de secții de vot pentru a adresa alegătorilor câteva întrebări legate de opțiunea de vot pe care și-au exprimat-o.

Dacă, la ieșirea din secția de vot, vă veți întâlni cu un operator IRES care vă va solicita să răspundeți la câteva întrebări, înseamnă că ați fost selectat pentru a face parte din eșantionul folosit pentru realizarea studiului exit poll ale căruei rezultate le vom afla împreună, în această seara, la ora 21.00.

Vă încurajăm să acceptaţi invitația operatorului și să răspundeţi la întrebările acestuia, este până la urmă un exercițiu de democrație și de sinceritate față de noi înșine.

Discuția cu operatorii IRES durează cel mult un minut și toate datele pe care le furnizaţi sunt confidențiale; nimeni nu va fi întrebat detalii legate de identitate sau alte date personale.

Trebuie să știţi că singurele informații care pot fi solicitate de către operatorii IRES sunt cele care au legătură cu opțiunea dumneavoastră de vot sau cu alte aspecte de opinie.

În cazul în care alegătorii au dubii cu privire la persoanele care le solicită să răspundă la întrebări legate de votul exprimat, trebuie să știe că fiecare operator IRES care se va afla duminică la ieșirea din secțiile de vot va putea fi identificat prin legitimația semnată și ștampilată pe care sunt înscrise numele operatorului, seria și numărul legitimației.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu