DISCOTECA ’80 la BT Arena Cluj-Napoca

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, la Sala Polivalentă BT Arena vor urca pe scenă BONEY M, The Show–a tribute to ABBA, GAZEBO, JOY, FR DAVID și ERUPTION, în cadrul celei de-a patra ediții Discoteca ’80 Cluj.

Evenimentul va începe la ora 19:00, însă spectatorii sunt rugați să ajungă la BT Arena cât mai devreme, pentru a evita aglomerarea. Accesul la eveniment va fi permis începând cu ora 17.00.

ORDINEA CONCERTELOR:
19.00 – FR DAVID
19.45 – ERUPTION feat. Precious Wilson
20.30 – JOY
21.15 – GAZEBO
22.00 – BONEY M feat. Liz Mitchell
23.00 – THE SHOW – a tribute to ABBA

Durata Discoteca ’80 Cluj 2021 va fi de aproximativ cinci ore și jumătate.

CARE SUNT CONDIȚIILE de intrare la DISCOTECA ’80 Cluj:

Fiecare posesor al unui bilet trebuie să treacă printr-un proces de CHECK-IN, care va însemna controlul prin scanare a:
certificatului de Digital EU Covid Green Passport pentru vaccin, SAU
                – rezultatului negativ al unui TEST RAPID ANTIGEN (nu mai vechi de 24 de ore, emis de către o unitate medicală autorizată) SAU
                – rezultatului negativ al unui TEST PCR (nu mai vechi de 72 ore) SAU
                –  dovezii că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 (certificat digital EU green passport)    

Împreună cu aceste documente se va verifica un act de identitate alături de un bilet de intrare valid.
Organizatorii recomandă efectuarea testelor antigen la centrul de testare amenajat la Sala Polivalentă BT Arena.
Costul unui test va fi 29 de lei.
La finalul procesului de check-in, posesorii biletelor vor primi o brățară de acces, DOAR cu aceasta vor putea intra în BT Arena.

Birourile de CHECK-IN și de TESTARE RAPIDĂ vor funcționa după următorul program:

  • vineri, 17 septembrie, între orele 17:00-21:00
  • sâmbătă, 18 septembrie, între orele 11:00-20:00

Spectatorii se pot programa la testare pe site-ul: https://discoteca80.promedicalcenter.org/.

Organizatorii recomandă spectatorilor să efectueze check-in-ul cât mai devreme posibil, pentru a evita aglomerare.

Persoanelor care prezintă un test antigen sau PCR cu rezultat POZITIV li se va interzice accesul în BT Arena, iar valoarea biletelor NU li se restituie. 

 

Toți spectatorii vor fi termoscanați la intrarea și pe toată durata evenimentului trebuie să poarte mască. Evenimentul se va desfășura în conformitate cu reglementările epidemiologice.

Întregul regulament de acces la eveniment se găsește aici: discoteca80.ro/regulament

 

Despre artiști

BONEY M

Boney M formația legendară ce a cunoscut apogeul succesului internațional în anii ’80. În cadrul concertului împreună cu formația va cânta Liz Mitchell, solista principală Boney M încă de la înființarea formației.  Între cele mai iubite hituri ale artiștilor se numără melodiile Rivers of Babylon, Daddy Cool și Rasputin.

Link Youtube: BONEY M | “Rasputin”

The show-a tribute to ABBA

“Cea mai bună ABBA de la ABBA încoace” – e doar una din afirmațiile pline de admirație ale fanclubului oficial al legendarei formații. Show-ul care va ajunge și la Cluj, la Discoteca ’80, a fost prezentat cu imens succes în fața publicului de peste 700 de ori, în 43 de țări din întreaga lume. Acesta include toate marile hituri ale formației – între care “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Dancing Queen”, “Gimme! Gimme! Gimme!”, “Take A Chance On Me”, “Chiquitita”, “Money, Money, Money”, “Knowing Me, Knowing You”, “SOS”, “Super Trouper” – într-un concert de 80 de minute. Concertul este susținut de 10 muzicieni, alături de 4 instrumentiști ai London Symphonic Rock Orchestra, cu participarea extraordinară a unui membru original ABBA, ULF ANDERSSON.

Link Youtube: The show-a tribute to ABBA | Best Of

GAZEBO

Paul Mazzolini pe numele lui oficial, Gazebo este un solist italian al genului italo disco – o variațiune a genului euro disco, popular în anii ’80. Fără doar și poate, cel mai important și îndrăgit hit al lui Gazebo este “I Like Chopin”.

Link Youtube: GAZEBO | “I Like Chopin”

 

JOY

Joy este o trupă pop din Austria care a început să activeze la începutul anilor ’80. Cele mai cunoscute hituri ale formației sunt “Touch by Touch” și “Valerie”.

Link Youtube: JOY | “Valerie”

FR DAVID

F.R. David – pe numele său de botez Elli Robert Fitoussi – este un muzician francez născut în Tunisia. Cea mai cunoscută melodie a sa, fredonată pe întreg mapamondul, este hitul “Words”.  Hitul a dus la vânzarea a opt milioane de albume în întreaga lume.

Link Youtube: FR DAVID | ”Words don’t come easy”

ERUPTION

Eruption este o formație britanică disco, R&B și soul. Trupa este cunoscută mai ales pentru melodiile “One Way Ticket” și “I can’t stand the rain”, care au devenit uriașe hituri internaționale. Pe scena Discoteca ’80 va urca și solista Precious Wilson.

Link Youtube: ERUPTION | “One way ticket”

DISCOTECA ‘80 CLUJ

DISCOTECA ’80 Cluj se va afla la a patra ediție. În septembrie 2019, la a treia ediție a evenimentului, zece mii de oameni veniți din întreaga țară și din străinătate au dansat și s-au simțit extraordinar la Sala Polivalentă din Cluj, la concertele susținute de Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan. În septembrie 2018, la a doua ediție, spectatorii s-au distrat la concertele Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. În septembrie 2017, într-o Polivalenta de asemenea plină-ochi, au cântat spre încântarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

Link Youtube: AFTERMOVIE | Discoteca ‘80 Cluj, ediția 2019

Mai multe informații despre concertul Discoteca ‘80 pot fi aflate de pe website-ul oficial www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu