Deputatul Emanuel Ungureanu, primul contracandidat oficial al lui Emil Boc la primăria Cluj-Napoca

Deputatul USR Emanuel Ungureanu este, oficial, candidatul USR la primăria municipiului Cluj-Napoca. Filiala USR Cluj-Napoca a organizat ieri Adunarea Generală care a validat candidatura deputatului clujean, și a stabilit candidații formațiunii pentru funcțiile de consilieri locali la alegerile din iunie anul viitor.

În urma competiției interne ce a avut loc în cadrul USR Cluj, pe lista consilierilor locali se vor afla: Alexandra Oană (vicepreședinte USR Cluj-Napoca), Traian Daniel Mihai (vicepreședinte USR Cluj-Napoca), Adriana Cristian (vicepreședinte USR Cluj-Napoca), Radu Boloveschi, Arpad Sebesi (vicepreședinte USR Cluj-Napoca), Daniel Kloyber, Radu Chirilă, Gheorghe Sorin Terinte, Attila Iakob, Daria Maria Nicoară, Simona Laura Varga, Mihaela Nia, Dragos Sdrobiș, Levente Elek (membru în Biroul Național USR), Gabriel Tălnaci, Marcel Chis, Octavian Filon, Sorin Flaviu Florea, Veaceslav Solodcov.

Desemnarea candidatului la Primăria Cluj-Napoca și a celor care se vor afla pe lista consilierilor locali s-a făcut în urma proiectelor pe care fiecare dintre candidați le-a supus dezbaterii interne a membrilor de partid.

Emanuel Ungureanu s-a născut în Bucovina, dar locuiește de 21 ani în Cluj-Napoca. Este absolvent al Facultății de Istorie și Filosofie a Universității Babeș-Bolyai și a susținut public teza de doctorat în Istorie Orală la sfârșitul lunii septembrie a acestui an. Din anul 2003 predă istorie la un liceu din Cluj-Napoca. În anul 2007 a înființat Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru” dedicându-se îngrijirii a peste 100 de copii și tineri cu insuficiență renală cronică dependenți de hemodializă, dializă peritoneală sau transplant renal din toată țara. În luna mai a acestui an, Emanuel Ungureanu a fost premiat la secțiunea articol de opinie, în cadrul Galei Premiilor Media, organizată de Asociația Profesioniștilor din Presă Cluj.

Potrivit declarației de avere pentru 2019, EmanuelUngureanu este proprietarul unui teren agricol de 944 mp și a unui apartament de 74,5 mp. De asemenea, deputatul clujean are trei depozite bancare de 61.000 de lei deschise la Banca Transilvania, dar și credite în valoare de 157.500 lei, scadent în 2043, și un altul de 14.300 euro la Porsche Leasing,scadent în 2024.

Distribuie:

Postaţi un comentariu