Cum te poți înscrie la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” fără examen de admitere

Foto: scoaladearte.ro

Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” organizează a V-a ediţie a Concursului Naţional de Pictură Contemporană şi urmăreşte prin această manifestare descoperirea şi promovarea tinerelor talente în domeniul artelor plastice. Tema concursului este „Păsări. Legătura între cer şi pământ”.

Tehnici admise în cadrul concursului sunt: ulei, acrilic, tempera, acuarelă pe pânză, pecarton sau pe hârtie. Fiecare participant are dreptul de a înscrie în concurs maxim două lucrări înrămate a căror dimensiune să nu depăşească 50X70cm.

Pe spatele lucrării se trece nume, prenume, titlul lucrării, instituţia pe care o reprezintă. Adresa la care se vor expedia lucrările este: Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, cod 400624.

Data limită de trimitere a lucrărilor este 21 mai 2015. Jurizarea şi vernisarea expoziţiei vor avea loc în data de 27 mai 2015 la Galeria „55/60”. Lucrările premiate vor rămâne în patrimonul Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda”. Premiile sunt importante albume de artă. Premianţii se vor putea înscrie la Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca fără a mai da examen de admitere.

Participanţii sunt rugați să confirme înscrierile pe adresa scoaladeartecluj@yahoo.com.

Distribuie:

Postaţi un comentariu