Consilierii locali PSD cer publicarea hotărârilor de consiliu privind colaborarea primăriei cu Lukmed şi Institutul Urologic şi de Transplant Renal

foto: Dan Bodea
Consilierii Locali PSD Cluj-Napoca solicită  primarului Emil Boc comunicarea publică a tuturor hotărârilor  Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca care au vizat colaborarea  între Primăria Cluj-Napoca, atât cu  clinica medicului Mihai Lucan  Lukmed cât şi cu Institutul Urologic şi de Transplant Renal.
“Solicităm primarului Emil Boc prezentarea acestor documente din  necesitatea de a şterge această pată neagră care este aruncată în aceste  zile asupra sistemului medical din Cluj-Napoca. Este extrem de important  să aflam dacă există ceva care se poate imputa primăriei în această  colaborare, să aflăm istoricul colaborării cu Lukmed şi cu Institutul  Urologic, să vedem dacă există vreo vină şi cine este vinovat.
Nu este normal ca din cauza unor presupuse acte ilegale, imorale sau de  altă natură a unui medic, întregul sistem medical din Cluj-Napoca să fie  demonizat, nu suntem de acord ca unii politicieni să îşi facă imagine  publică aruncând cu acuze în toate parţile.
Este foarte important ca ancheta DIICOT să îşi continue drumul, nu e  deloc sănătos ca din cauza unei persone să aibă de suferit tot sistemul  medical de elită din Cluj-Napoca. Primăria Cluj Napoca, primarul Emil  Boc, trebuie sa publice extrem de rapid aceste documente, atât din  mandatul său de primar cât şi din perioadele altor primari” a declarat  consilierul Dan Morar.

Postaţi un comentariu