Clujana a intrat în insolvenţă. Casa de Insolvenţă Transilvania a fost desemnată administrator judiciar

Tribunalul Specializat Cluj a decis astăzi începerea procedurii generale de insolvenţă pentru Clujana SA, procedură solicitată anul trecut de conducerea fabricii de încălţăminte clujene.

Procedura a fost deschisă cu intenția reorganizării activității fabricii și pentru identificarea de soluții pentru plata datoriilor care depăşesc 13 milioane de lei.

Instanţa a numit ca administrator judiciar  Casa de Insolvenţă Transilvania, iar compania Clujana își va continua activitatea curentă sub supravegherea acestui administrator judiciar.

“Importanța acestui brand românesc cu o tradiție de peste 100 de ani ne responsabilizează. Istoria brandului, experiența de peste 12 ani a CITR în proiecte proiecte complexe, precum și intenția exprimată deja de conducerea companiei Clujana de a se reorganiza sunt elemente care dau încredere în șansele de depășire a acestui moment. În perioada următoare echipa noastră va analiza cauzele pentru care compania a ajuns în stare de insolvență precum și toate creanțele ce vor fi solicitate de creditori, tabelul preliminar urmând a fi comunicat în data de 26 martie 2018. Suntem încrezători că vom face o echipă bună alături de conducerea companiei și împreună cu creditorii vom identifica, în mod transparent, cele mai bune soluții pentru salvarea brandului Clujana, a declarat Vasile Godîncă-Herlea, CEO CITR, parte a CITR Group.

Citeşte şi Clujana cere intrarea în insolvenţă

 

Postaţi un comentariu