CFR suplimentează trenurile de Sfânta Maria

Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

CFR Călători anunţă introducerea unor trenuri şi vagoane suplimentare, în contextul unui trafic crescut prilejuit de Sărbătoarea Sfintei Maria, pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări, în funcție de disponibilități.

Pentru această perioadă, CFR Călători suplimentează și personalul în marile gări, la casele de bilete, pentru preluarea fluxului de călători și limitează vânzarea biletelor fără loc, astfel încât să se evite supraaglomerarea vagoanelor și suprasolicitarea sistemelor de climatizare. De exemplu în Gara de Nord, în perioada 11-15 august vor lucra zilnic între 25 și 28 de casieri. Persoane din Conducerile Sucursalelor din teritoriu și Central sunt de serviciu pentru organizare și luare de decizii operative.

Trenuri suplimentare în 15 august

Față de graficele zilnice de circulație, în data de 15 august 2017 vor circula suplimentar:

  • Un tren InterRegio, Mangalia (plecare 16:50) – Constanța (sosire 18:17/ plecare 18:51) – București Nord (sosire 21:46)
  • Un tren Regio, Cacica (plecare 14:00) – Suceava Nord (sosire 14:49)
  • Două trenuri Regio, Dej – Cluj Napoca
  • Un tren InteRegio, Dej –Gherla și retur
  • Un tren InteRegio, Dej – Iva Mică

În Depouri și Revizii de Vagoane se fac verificări suplimentare la instalațiile de climatizare pentru diminuarea și evitarea defectărilor de natură tehnică. Pentru derularea traficului în condiţii de siguranţă, în contextul avertizărilor meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie, CFR Infrastructură poate reduce viteza de circulație a trenurilor în anumite intervale orare, pe anumite porțiuni de cale ferată. Aceasta este o măsură obligatorie pentru siguranţa traficului feroviar. 

Pentru toți pasagerii și în special pentru persoanele cu sensibilitate crescută la căldură sau care nu suportă temperaturile ridicate din cauza unor afecțiuni medicale, compania de transport recomandă:să aibă o sticlă cu apă; să aibă medicația necesară în caz de nevoie; dacă se simt rău în timpul călătoriei sau dacă observă că o persoană are nevoie de ajutor să anunțe imediat personalul de tren.

 

Postaţi un comentariu